Nataša Radanović – Tajlandska abdominalna masaža i zdravlje reproduktivnih organa

Nataša Radanović (Bosna i Hercegovina) – Tajlandska abdominalna masaža i zdravlje reproduktivnih organa

Ovaj jedinstveni retreat u predivnom okruženju u prirodi pružit će nam priliku da na vlastitoj koži iskusimo rad sa tijelom i da ga istovremeno razumijemo. Pustimo potpuno svakidašnjicu za sobom.

U vremenu našeg  učenja upoznat ćemo užitak primanja i davanja. Davanje masaže  je ovdje shvaćeno kao fizička aplikacija dobrote i ljubavi. U tradicionalnoj tajlandskoj medicini poseban dio zauzima fizikalna terapija i vježbe.Tu spada, tajlandska masaža (Nuad Boran i Thai yoga)  i abdominalna masaža. Ne možemo izbjeći rad na abdomenu kao polazna tačka većine terapija na Istoku. Puno procesa se dešava unutar tog centra kojim ćemo se i mi baviti ovdje, na energetskom i na tjelesnom nivou. Učićemo kako prepoznati neke simptome i kako ih je najlakše rješiti. Preko ishrane, odredjenim vježbama, masažom, redovnom mentalnom higijenom. Proćićemo i dijagnostiku elemenata, dijagnostiku pupka, psoasa i nekih organa.
U drugom dijelu našeg seminara spustićemo našu pažnju niže i baviti se zdravlju reproduktivnih organa. Dosta savjeta i praktičnih vježbi. Sve ovo znanje je nasljedjeno od stare tajlandske tradicije i žena koje su ga generacijama prenosile, to rade i dan danas. Vrlo uspješno se bave womb liftingom, prolapsom maternice, trudnoća, njega porodilja, generalno zdravljem žene na potpuno prirodan način. Trudiću se da ovo naučeno znanje uspješno sa vama podijelim.
Svakako preko ovog seminara moći ćete naučiti efikasne tehnike kojima možete podržati svoju obitelj, prijatelje i sebe u svakodnevnom životu.


Nataša Radanović se stručno usavršavala u Bosni i Hercegovini, Italiji, Indiji i Tajlandu. Profesionalno se bavi bodywork tehnikama od 2003 godine. 6 godina je boravila i radila u Italiji kao Spa i Welness terapeut. U Indiji se posvetila joga terapiji, a odlaskom prvi put na Tajland 2010 godine otkriva potpuno drugačiju formu rada na tijelu i tradicionalnom Thai terapijom se od tada ozbiljno bavi. Certificirani je fizioterapeut, yoga učiteljica i terapeut tradicionalne thai terapije. Član je Thai healing Alliance International (THAI) asocijacije. Zadnjih godina fokus joj je na poboljšanju zdravlja reproduktivnih organa, plodnosti, zdravlju žena generalno. Samim tim radi na edukaciji i širenju znanja koje je učila iz autentičnih izvora.

https://natasaterapije.wixsite.com/thaitherapy/profil
natasaterapije@gmail.com