Nataša Tovirac/Siri Amrit Kaur – Shakti Dance® – Joga ples – buđenje kreativne vatre

Nataša Tovirac/Siri Amrit Kaur (Slovenija) – Shakti Dance® – Joga ples – buđenje kreativne vatre

SHAKTI DANCE – JOGA PLES

– pozitivna energetska vibracija / positive energy vibration

– ravnoteža 5 elementa / harmony off 5 elements

– oslobađanje kroz ples / liberation through dance

– kreativan »SHAKTI TIJEK« / creative »SHAKTI FLOW«

U Esenciji je Shakti Dance® praksa koja kroz ples kultivira slobodan, organski i kreativan izraz naše Biti.

Strast i ples su vatreni par svake duše. Vatra života i vitalnosti koja uz nježnosti i milost vode čisti čovjeka s osjećajem svoje unutarnje stvarne ljepote jest ona ravnoteža koju osjećamo u ravnoteži plime i oseke naših osjećaja kroz ples. IZRAZ OSLOBOĐENJA

Na taj način se možemo s jačinom ljubaznoga dijela nas samih sa suosjećanjem stopiti sa svime, bez straha. Tada prirodna Shakti struja prolazi kroz naš ples svjesno i ljubazno.

Iz dubina mirnog mora do dinamičkog vala strasti, od ekspresivnog, ponekad divljeg plesa  »LET GO, LET FLOW« putujemo svjesno u spokojan ples miline, u utočište svog zaljeva, također prisutnog u našem životu.

Stvaranje kroz ples je za Dušu kao voda za Cvijet. Shakti Dance je ta medena struja u  tijelu, koja se izražava u plesu, magičan instrument koji oslobađa tijelo, um i dušu od blokada u vibraciji s univerzumom. Vraća nam moć, samopouzdanje, ljubav i ono osjećanje radosti, kada možemo opet biti Mi. Ništa nas ne povezuje više s božanskim kao kreiranje – univerzum želi da radosno plešemo  kroz život u njegovom naručju. A za to nam ponekad treba hrabrost, i to vatra hrabrosti. Probudimo je!

Ugađanje, rastezanje, plesni koraci, svjestan dah i gibanje, ritam, smijeh i igra, opušten ples i šutnja, ronjenje u duboke struje s meditacijom, samoliječenje i ugađanje vlastitom tijelom i stapljanje s vođenjem do potpunog opuštanja … Čeka nas još jedno zanimljivo SHAKTI putovanje.

Ako je Shakti Dance za vas prvo iskustvo ili ste već potpuno prožeti s njime, nije bitno, radionica je za svakog tko osjeti poziv. Ukoliko vam je neugodno, svejedno dođite. Dobrodošli.

http://www.intakt.si/shakti-dance.html