Nevenka Šolajić-Božičević, dr. med. znan. – Pobijedite vlastite gene – Probudite neiscrpnu unutarnju moć samoiscjeljenja

solajicPobijedite vlastite gene – Probudite neiscrpnu unutarnju moć samoiscjeljenja.
U uvodnom dijelu sedmodnevne radionice podsjećam vas da naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo, ono je i fizičko i psihičko, i duhovno. Zato ljudima uvijek kažem neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova, um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli, neka duša bude slobodna od svih ovisnosti, vezanosti, idealizacija lažnog Ja, jer samo tako stižete do svog izvora. Kada ste u centru, nema više ega i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati. Tada ste vi samo provodnik, a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscijelili sve svoje stanice i tkiva. Kada uspijete postići prazninu uma, otvarate svoj srčani centar i tada poteče silna energija. Volim reći da se tada događa kozmička ljubav – a tada ne možete biti bolesni.

Moja vlastita metoda samoiscjeljivanja vodi vas upravo u to stanje. Ne liječim vas ja, već vaše istinsko „ja“, taj mali kvant kozmičke svijesti koji nosi u sebi sva znanja, mudrosti i moći svemira, kao i iscjeliteljsku snagu i moć. No, meni je najvažnije da pomognem ljudima kroz ove tehnike da postignu lakši i brži način uzdizanja s 3. do 4. pa čak i 5. dimenzije svijesti kada se prekida ciklus rađanja i smrti.

PROGRAM:

1. Integralna metoda samoiscjeljivanja (dr.sc.N.Šolajić, dr.med)
2. Tehnike RatuBagusa – duhovni učitelj-iscjelitelj
3. Vježbe komunikacije – kvantni pomak svijesti

 

Voditeljica Dr.sc.Nevenka Šolajić-Božičević je doktor medicinskih znanosti, holistički terapeut i kozmobiolog. Čitav svoj radni vijek radila je kao znanstveni istraživač i nastavnik na Školi narodnog zdravlja »Andrija Štampar», Zdravstvenom Veleučilištu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stekla je doktorat medicinskih znanosti iz područja farmacije te je objavila velik broj stručnih i znanstvenih radova.
Prije otprilike 20 godina započinje s učenjem kozmobiologije služeći se u početku metodom dr.Reinholda Ebertina, a potom kroz vlastita istraživanja kozmobiologije otkriva nove neslućene mogućnosti ranog otkrivanja i liječenja brojnih bolesti koje u većini slučajeva imaju uzrok u nesvjesnom. Prolazi i sama školu duhovnog samorazvoja. Na tom putu susreće brojne velike učitelje od kojih prima dragocjena znanja. Utemeljila je Udrugu za promicanje holističkog zdravlja čovjeka u Zagrebu.

Kontakt:

@: nevenka.solajic@xnet.hr

tel. 01/ 6671568; 0911778870