Olivier John Maxted i Megan Selby –  Kreiranje i produbljivanje zvučne iscjeliteljske prakse

Olivier John Maxted i Megan Selby –  Kreiranje i produbljivanje ”Sound Healing-a”

Olivier i Megan vam žele dobrodošlicu na tjedan uranjanja u čuda Zvučnog iscjeljivanja.

Naša namjera ovog tjedna je da sa vama podijelimo jednostavne tehnike iscjeljivanja zvukom koje možete koristiti kod kuće. Upoznati ćemo zvučne vilice te kako pročistiti vašu energiju i ukloniti blokade, također vokalno toniranje za zdravlje. Omogučiti ćemo dovoljno prostora tišini i mirnoći kako bi prepustili rezoniranje iscjeljujućih zvukova kroz tijelo.

Imati ćete priliku iskusiti grupna iscjeljenja zvukom, zvučne meditacije i uroniti u duboki prostor za slušanje. Ove prakse usklađuju naše fizičke i metafizičke aspekte i pridonose većoj vitalnosti i zdravlju.

Kada povisimo našu frekvenciju, automatski postajemo sretniji i zdraviji. Vjerojatnije je da ćemo privući više pozitivnih iskustava u naš život. “Frequency First” je ključ za veće razine manifestacije. Biti u stanju slušati bez presude može nam pomoći da shvatimo gdje je naš sustav izvan ravnoteže i gdje će trebati ugađanje, kao instrument. Ovaj tjedan je sve o razumijevanju i doživljavanju kako se uskladiti s ravnotežom. Bit će dosta vremena za apsorbiranje i opuštanje u blaženoj vibraciji tih seminara.

Megan Selby je iskusan iscjelitelj zvuka iz Cornwalla u Velikoj Britaniji. Radila je s Chlöe Goodchildom glasa i učiteljica College of Sound Healinga. Ona pokreće radionice kako bi pomogla ljudima da oslobode svoj glas i povezuju se s energijom zemlje kako bi donijeli iscjeljenje i ravnotežu.

Olivier Maxted osnovao je Sound Bath Healing u 2012. u Brisbaneu, Australija. On je Reiki majstor, vidovit iscjelitelj i ima dubok afinitet s duhom didjeridoo. Zajedno imaju viziju stvaranja globalne zajednice kroz ozdravljenje zvuka.

www.soundbathhealing.co.uk
www.thelivingvoice.co.uk