Olivier John Maxted  i Megan Selby – Transformacija i razvitak kroz zvuk

Olivier John Maxted  i Megan Selby – Transformacija i razvitak kroz zvuk

Olivier i Megan su iskusni Zvučni isceljitelji, koji intuitivno rade sa skupinama i pojedincima diljem svijeta. Sa divnim spektrom glazbenih instrumenata donose vam tjedan duboke relaksacije, obnavljanja i prosvjetljenja. Prostor kreiran za vas je dinamičan, miran, siguran i tramsformirajući.
Tijekom tjedna iskusit ćete osobni zvuk i vibraciju kao dio kolektivnog, imat ćete priliku pjevati svete mantre koje će vas dovesti do točke samospoznaje, mira i blaženstva. Naučit ćete jednostavno toniranje za svakodnevno zdravlje i dobrobit. Svakog dana Olivier i Marta će vas povesti na Zvučno putovanje jedinstveno za vas.

Povezivanje s iscjeljujućomvibracijom i Zvukom s Olivierom i Martom je doista specijalno. Oni mnogo putuju i kroz medicinu u formi vibracije donose mjesta i duh cijeloga svijeta. Energija zemlje je ključ njihovog rada. S toga će otok Pašman biti posebna frekvencija s kojom ćemo se usuglasiti i podijeliti međusobno. Alkemija Olivierovog sviranja didjiridua i Meganinog pradavnog glasa povezati će vas s nečime izvan riječi ili intelektualnog metoda.
Nadamo se da ćete nam se pridržiti na divnom tjednu iscjeljujućeg zvuka i dijeljenja iskustava.

www.soundbathhealing.co.uk
www.thelivingvoice.co.uk