Olivier John Maxted i Megan Selby – Iscjeljenje zvukom i putovanje kroz pjesmu kao duševna hrana

Olivier John Maxted i Megan Selby (Velika Britanija) – Iscjeljenje zvukom i putovanje kroz pjesmu kao duševna hrana

Uzmite udah, a sada izahnite duboko u sebi i povežite se s vlastitom božanskom prisutnošću.

Tijekom tjedna dobit ćete iscjeljujući prijenos zvuka od Megan i Oliviera, koji će vam dati osjećaj uravnoteženosti, obnavljanja i revitalizacije.

Dok Megan dijeli intuitivne pjesme za iscjeljenje, Olivier dodiruje iscjeljujuću energiju koju donosi kroz didžerido. Kombinacija ovog dua (iscjeljenje zvučnom kupkom) je nježna, duboka i moćna. Dok uživate u dobrobiti dobrih vibracija, ujedno tako i na naš nevjerojatni planet ima koristi od njih.

Ljepota ovog seminara jest da se možemo potpuno opustiti. Nema potrebnih prethodnih znanja koja se trebaju upamtiti. Dođite i dopustite ovom iskustvu da se oslobodi kako biste ispunili svoja osjetila, preobrazite emocije i stvorite nove perspektive za život.

Tjedan uključuje duboko odmaranje dok se držite u iscjeljujućem zvuku i pjesmi. Postoji mnogo mogućnosti kako bi osoba doslovno ležala na leđima i krenula na putovanje uma, tijela i duše … sve što morate učiniti je disati!!

Među ostalim instrumentima prvenstveno ćete doživjeti harmoniju i zvuk bubnjeva, Meganov glas i Olivierovo sviranje na didžeridu.

Također ćete se dodirnuti beskrajnim iscjeliteljskim i transformativnim osobinama vlastitog glasa jednostavnim toniranjem, dubljim slušanjem i svetom mantrom.

Nadamo se da možete doći i primijeniti navedeno iscjeljivanje s nama, uživajući u prekrasnom spoju i opuštajućem tjednu ljubavi i iscjeljenja.

www.soundbathhealing.com,
love@soundbathhealing.com,
Facebook: www.facebook.com/soundbathhealing