Pia Schmidtauer – Forrest Yoga Retreat

Pia Schmidtauer – Forrest Yoga Retreat

pia02Imate napet vrat? Imate neznosne bolove u ramenima i leđima?

Forrest Yoga jača vašu srž i vraća vas natrag u harmoniju s vašim tijelom. Tijekom ovog tjedna, ući ćete više u osjećaje, radit ćete na svojim emocijama i naći ćete (više) ravnoteže između tijela, duše i uma.

Tijekom prakticiranja yoge, opustit ćete vrat, ojačat ćete svoja leđa i ramena. To su područja u vašem tijelu koja su najosjetljivija u svakodnevnom životu dok stojite ili sjedite cijeli dan. Puno emocija leži i pohranjeno je u vama. Vaši prsni i trbušni mišići su isto tako angažirani u vježbi te ćete naučiti kako ih učinkovito koristiti.

Započinjemo svaki dan malim ritualom i postavljamo plan naših namjera za dan. Tijekom prakticiranja yoge, usklađujete se s vašim tijelom i emocijama, dobivate snagu i učite se vjerovati vašem tijelu. ‘Kino u vašoj glavi’ se isključuje.

Četiri stupa Forrest Yoge su: snaga, integritet, dah i duh – podržavamo vas na vašem putu kako biste više upoznali sami sebe. Intenzivno prakticiranje yoge vas čeka zajedno s meditacijom, ritualima i potragom za animalnim duhom.

Retreat je otvoren na svim razinama, početnici su dobrodošli. Forrest Yoga je dar za svakoga a njezino prakticiranje može biti prilagođeno svim razinama.

http://www.letswalkinbeauty.com