Jutarnje vježbe

Jutarnji program

Jutarnja meditacija – Energetsko opuštanje i sun gazing – Domagoj Čelan (Hrvatska)

Lude vježbe – kineske energetske vježbe – Svaki dan , od 6:15 do 7:00 – Domagoj Čelan (Hrvatska)

Joga – Svaki dan osim petka od 7:00 do 8:00

Lagane vježbe rastezanja i asane (joga položaji) mobiliziraju kralježnicu i zglobove, potiču slobodan protok energije, poboljšavaju našu sposobnost koncentracije i osjećaj ravnoteže. Čine nas pokretljivima i daju nam osjećaj lakoće s kojim krećemo u dan s puno energije i, istovremeno, s unutrašnjim mirom.
Pranayama (vježbe disanja) i jednostavne tehnike opuštanja upotpunjuju sat joge i potpomažu u regeneraciji cijelog našeg sustava.

Trčanje i jutarnje kupanje Subota, nedjelja i četvrtak u 5:30 min, utorak 21:30 min, i po dogovoru … – Goran Stanojević (Hrvatska)

Otok Pašman, mjesto gdje se održava već legendarna trail utrka Škraping, obiluje prekrasnim stazama za trčanje. Uz klasičnu asfaltnu podlogu pored obale mora postoji velik broj staza u prirodi koje vode na neka od mjesta s najljepšim vidicima na otoku i tamo se može dočekati izlazak sunca. Nakon jutarnjeg trčanja odlično je osvježiti se u moru na nekoj od obližnjih plaža te nastaviti dan odlaskom na vježbanje joge, do ina, tai chia … Utorak je rezerviran za noćni trening, za poseban doživljaj trčanja pod zvijezdama.

Četvrtkom je u planu malo dulji trail run gdje se trči do Velikog Bokolja, najvišeg vrha na otoku, a oni ambiciozniji mogu otići i do Malog Bokolja, vrha Oštro ili čak do Ždrelca.

Harmony staze za trčanje na Pašmanu:

Harmony plivanje:


Besplatni program je u suradnji sa udrugom Harmonija i dostupan je svima.