Romana Đekić – Buđenje – kroz razumijevanje Tri principa

Romana Đekić – Buđenje – kroz razumijevanje Tri principa

Želite li se probuditi iz sna u kojem je puno toga, uključujući i vas same, obojano bojom nesavršenstva i ograničenja, i zahtjeva konstantno popravljanje?

Želite li čekati neko buduće vrijeme kada ćete biti zadovoljni sobom i životom ili želite vidjeti istinu – koliko savršeno i veličanstveno biće jeste već sada?

Pridružite nam se na ovom opuštajućem seminaru na kojem ćemo se kroz razgovor o životu i o tri univerzalne sile stvaranja (zvane Tri principa ili Urođeno zdravlje) probuditi za svoju istinsku bît. Prepoznat ćemo svjetlo u sebi koje je čista ljubav, dobrota i jasno viđenje. Što svjesnije prepoznajemo i osjećamo svoje svjetlo, to se ono više prelijeva i širi kroz cijelo naše biće i cijelo naše postojanje. Vodi nas kroz život unutarnjom mudrošću, iscjeljuje nas otpuštajući naše ograničavajuće obrasce, i sve više nam otkriva našu istinsku snagu, samopouzdanje i kreativnost. Sve ovo događa se spontano, kako dublje razumijemo spomenute principe stvaranja.

Tri principa se, kako ih je definirao Sydney Banks prije 40-tak godina, s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima.

Više o Tri principa:


Romana Đekić je učiteljica Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Drži seminare u Hrvatskoj i inozemstvu i radi u školi za učitelje Tri principa u Dublinu i Londonu – Three principles facilitator training (www.theinsightspace.com/training.html).

Dobrodošli!