Romana Đekić – Doticanje bezvremenog, bezgraničnog u nama

Romana Đekić – Doticanje bezvremenog, bezgraničnog u nama

romana01Zanesenost pojavnim svijetom – svime što se događa i mijenja, s uspjesima i gubicima, bojama i zvukovima, strahovima i radostima – može nas navesti da izgubimo dodir s bezvremenom bîti našeg Bića.

Kada ne osjećamo ovaj vječni dio sebe, životni usponi i padovi izgledaju manje kao božanska milost, a više kao napor i teškoća. Problemi se čine velikima, jasnoća je izgubljena, a mi zbunjeni i nemoćni. Napetost i stres postaju naša svakodnevica. Gubimo mir, osjećaj Sebe i dubljeg smisla.

Kažu da postoji jedan odgovor na sve pro bleme. A to je pronalaženje Sebe, božanskog dijela Sebe. Prepoznajemo ga po osjećaju širine i spokojstva, vjere i ljubavi. To je dio nas koji je Izvor svih rješenja, sve inspiracije i sveg stvaranja. To je naša prava priroda.

Osjećati našu pravu prirodu – neograničenu, bezvremenu, neobjašnjivu – vraćati joj se ponovo i ponovo, naučiti biti u njoj sve više vremena, daje nam mnoge kvalitete i sposobnosti. Čini da prepoznamo i živimo svoju osobnu snagu i moć. Daje nam spoznaje o tome kako kreirati bolje i lakše.

Daje nam dar zaljubljenosti u život – u proces stvaranja i doživljavanja – bez da istovremeno izgubimo Sebe.

Na ovom seminaru, bit ćemo u dodiru s našom pravom prirodom kroz istraživanje jednostavnog razumijevanja principa kreacije te psihološkog i duhovnog blagostanja, zvanih Tri principa (Um, Svijest, Misao).

Dobrodošli!

Više o Tri principa: www.romanadekic.com/tri_principa.php


romana02Romana Đekić je učiteljica Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Drži seminare u Hrvatskoj i inozemstvu i radi u školi za učitelje Tri principa u Dublinu i Londonu – Three principles facilitator training (www.theinsightspace.com/training.html).