Romana Strašek – Prisutnost – stanite i zaljubite se u Život

Romana Strašek (Slovenija) – Prisutnost – stanite i zaljubite se u Život

U konfliktnim odnosima i situacijama ponašamo se iz osjećaja, a ne iz “glave”. Uglavnom ih niti ne opazimo zbog toga nas život često nespremne “izbaci iz takta”. Zbog toga nesvjesno reagiramo, a s time puno puta uzrokujemo štetu sebi i drugima.

Što nam se tada događa? Možemo li nešto promijeniti oko toga?

Tijekom radionice pričat ćemo o nesvjesnima mehanizmima, od kuda dolaze i kako ih možemo prepoznati. Naučit ćemo vježbu disanja koja nevjerojatno učinkovito usidruje pažnju u našem tijelu. Naučit ćemo promatrati osjećaje i svoje odazive na njih, kako ih pažljivo saslušati i cjelovito  povezati (um, osjećaji i tijelo), umjesto da pred njima bježimo, skrećemo pažnju ili ih smirujemo.

Na odmoru si volimo uzeti vrijeme za sebe, želimo stati i opustiti se. To je odlična prilika, pomoću malih no svjesnih koraka razvijemo veću Budnost, koja je dragocjena pratnja za vrijeme kada ćemo se vratiti u svoj svakodnevan život, često zvan “real life” 🙂

Aktivan odmor provest ćete ispunjeno i jednostavno ćete se znati zaljubiti … u Život sam!


Romana cjelovito pristupa pojedincu i grupa kao body-bodhi trenerica te djeluje pod istozvučnim nazivom BODI BODI. Upoznaje vas kako odgovoriti na najdublja pitanja koja nosimo u sebi i pomaže nam da ih u sebi uopće potražimo i usudimo se ih slijediti. Za potrebno opuštanje, svjesnost i potpuno ojačanja pojedinca upotrebljava više metoda, od kojih je glavna PRISUTNOST. Romana je dugogodišnja masažerka koja primjenjuje različite masaže, vodi Aurosound kristalno zvučna alkimistke, voditeljica je radionica i vježbi joge smijeha, individualnih i grupnih susreta te dužih “putovanja” kroz proces Prisutnosti.

Više na: www.bodibodi.si