Simonida Zorić Jančić i Biljana Bedričić – Kreativna promena

Simonida Zorić Jančić i Biljana Bedričić – Kreativna promena

Seminars_Joy of creationDa bismo vodili produktivan život, neophodno je da mu pristupimo na kreativan način, bez straha, otvorenog uma i srca. Da prigrlimo promenu kao mogućnost da se menjamo i rastemo do punog potencijala. Naš kapacitet da iskreno prigrlimo i zavolimo promenu nam može otvoriti vrata neslućenog rasta, kako ličnog tako i materijalnog. Drugi moćan alat koji imamo u sebi jeste kreativnost, koja kod većine stoji u nekom zaboravljenom kutku, među ostalim nepraktičnim vrlinama na koje smo nalepili etiketu „da od njih ne može da se živi“. Baš u toj etiketi  leži jedna od najvećih zabluda jer upravo kreativnost jeste ta vrlina koja će nas podržati da živimo život kakav priželjkujemo za sebe.

Na seminaru ćemo istraživati načine ispoljavanja sopstvene kreativnosti i dostizanja punog potencijala i sopstvene moći kroz kreativne igre, kontakt i stvaranje.

Metode koje koristimo na seminaru:

Kako bismo stigli do svog kreativnog jezgra, koristićemo se vođenim vizuelizacijama, afirmacijama za podršku po metodi Lujze Hej, kao i istraživanjem sebe kroz slobodan pokret, međusobni kontakt i upoznavanje sa različitim projektivnim tehnikama kolaža, crteža i modelovanja.


Biljana Bedričić – Psiholog-master, seritifikovani trener programa Izlečite svoj život prema filozofiji Lujze Hej, sertifikovani trener Asertivne komunikacije i Emocionalne pismenosti, sertifikovani tumač anđeoskih poruka, direktno obučena od Doreen Virtue. Obučena iz REBT (I nivo), NLP, Interkulturalnog učenja i treninga za lidere. Od 2006. godine aktivno se bavi i održavanjem seminara, na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Simonida Zorić Jančić – Art teraput i Creativity Coach u edukaciji, licencirani praktičar Bahovih kapi.Proteklih godina učestvovala u organizaciji kreativnih manifestacija, držala radionice izrade nakita od poludragog kamenja i seminare ličnog rasta kroz kreativno stvaranje i kontakt sa kristalima. Učesnik seminara psiho-energetskog rada, porodičnih konstelacija.

Informacije o individualnim seansama:

Biljana Bedričić – Podstiče lični razvoj osobe kroz razvijanje odgovarajućih veština, stvaranje napretka u različitim životnim sferama i pomaže u ostvarivanju dugoročne pozitivne promene kao i u rešavanju problema kroz usmerenost na rešenja. Metode koje koristi su kako psihološke, tako i energetske, prema filozofiji Louise Hay i Doreen Virtue.

Simonida Zorić Jančić – Svako biće je srećno i zdravo sve dok je u vezi i harmoniji sa svojom prirodom, sa onim što jeste. Kad se poremeti ta harmonija, javljaju se negativne emocije kao što je strah, nesigurnost, bes, očaj… Rad sa Bahovim cvetnim esencijama nežno pomaže svima koji žele da ostvare harmoniju tela, uma i duše i prevaziđu unutrašnje prepreke i otpore. Metoda je lečenja kapima je holistička, neagresivna i nema neželjene posledice.

www.kreativistika.com   i  www.pozitivnapsihologija.com