Simonida Zorić Jančić i Biljana Bedričić – Kreativna promjena

Simonida Zorić Jančić i Biljana Bedričić – Kreativna promjena

Seminars_Joy of creationKako bismo vodili produktivan život, nužno mu je pristupiti na kreativan način, bez straha, otvorenog uma i srca. Kako bismo prigrlili promjenu kao mogućnost da se mijenjamo i rastemo do punog potencijala. Naša mogućnost da iskreno prigrlimo i zavolimo promjenu nam može otvoriti vrata neslućenog rasta, kako osobnog tako i materijalnog. Drugi moćan alat koji imamo u sebi je kreativnost, koja kod većine stoji u nekom zaboravljenom kutku, među ostalim nepraktičnim vrlinama na koje smo nalijepili etiketu „da se od njih ne može živjeti“. Baš u toj etiketi  leži jedna od najvećih zabluda jer upravo kreativnost jest ta vrlina koja će nas podržati da živimo život kakav priželjkujemo za sebe. Na seminaru istraživat ćemo načine manifestiranja vlastite kreativnosti i dostizanja punog potencijala i vlastite moći kroz kreativne igre, kontakt i stvaranje.

Metode koje koristimo na seminaru:

Kako bismo stigli do svog kreativnog jezgra, koristit ćemo se vođenim vizualizacijama, afirmacijama za potporu po metodi Lujze Hej, kao i istraživanjem sebe kroz slobodan pokret, međusobni kontakt i upoznavanje s različitim projektivnim tehnikama kolaža, crteža i modeliranja.


Biljana1Biljana Bedričić – Psiholog-master, certificirani trener programa Izlečite svoj život prema filozofiji Lujze Hej, certificirani trener Asertivne komunikacije i Emocionalne pismenosti, certificirani tumač anđeoskih poruka, izravno obučena od Doreen Virtue. Obučena iz REBT (I razina), NLP, Interkulturalnog učenja i treninga za lidere. Od 2006. godine aktivno se bavi i održavanjem seminara, na nacionalnoj i međunarodnoj razini.


Simonida1Simonida Zorić Jančić – Art teraput i Creativity Coach u edukaciji, licencirani praktičar Bahovih kapi. Proteklih godina sudjelovala u organizaciji kreativnih manifestacija, držala radionice izrade nakita od poludragog kamenja i seminare osobnog rasta kroz kreativno stvaranje i kontakt s kristalima. Sudionik seminara psiho-energetskog rada, obiteljskih konstelacija.


Informacije o individualnim seansama:

Biljana Bedričić – Potiče osobni razvoj osobe kroz razvijanje odgovarajućih vještina, stvaranje napretka u različitim životnim sferama i pomaže u ostvarivanju dugoročne pozitivne promjene kao i u rješavanju problema kroz usmjerenost na rješenja. Metode koje koristi su kako psihološke, tako i energetske, prema filozofiji Louise Hay i Doreen Virtue.

Simonida Zorić Jančić – Svako biće je sretno i zdravo sve dok je u vezi i harmoniji sa svojom prirodom, s onim što jeste. Kad se poremeti ta harmonija, javljaju se negativne emocije kao što je strah, nesigurnost, bijes, očaj … Rad s Bahovim cvjetnim esencijama nježno pomaže svima koji žele ostvariti harmoniju tijela, uma i duše i prevaziđu unutarnje prepreke i otpore. Metoda liječenja kapima je holistička, neagresivna i nema neželjene posljedice.

 www.kreativistika.com   i  www.pozitivnapsihologija.com