Sindy Slipac – Aromaterapijom do harmonije

Sindy Slipac – Aromaterapijom do harmonije

sindy01

Esencijalna ulja su mirisna duša biljke u kojima je skrivena snaga mirisa i ljekovita moć biljaka, ona su najkoncetriraniji oblik duhovne i ljekovite energije biljke. Aromatični svijet esencijanih ulja omogućava nam da na prirodan način relaksiramo, stimuliramo i harmoniziramo naš organizam, te probudimo naša čula.

Esencijana ulja svojom energijom djeluju i na energetski sustav tijela, na način da podižu energiju tijela. Ona su medij kroz koji djeluje aromaterapeut.

Aromaterapija bi trebala imati važno mjesto u životu svakog čovjeka jer djeluje na fizičko, emotivno, mentalno i duhovno zdravlje. Aromaterapija je grana komplementarne medicine koja kontrolirano koristi eterična ulja u svrhu unapređenja i/ili održavanja zdravlja tijela, uma i duha.

Na seminaru će se podučavati osnove aromaterapije, mala kućna ljekarna, primjena esencijalnih ulja za osobnu upotrebu, te tehnika opuštajuće masaže. Uz pomoću esencijalnih ulja i vizualizacije radimo i na energetskim centrima u našem tijelu. Seminar je namijenjen svakome tko želi na prirodan način čuvati / očuvati svoje zdravlje i njegovati svoje tijelo. Ovaj seminar je vrlo interaktivan, praktičan i primjenjiv za svakodnevni život. Ujedno je uvod u svijet mirisa, energije ulja i brojnih blagodati koje donosi aromaterapija.

Seminar obuhvaća:

  • općenito o aromaterapiji, esencijalnim uljima i njihovom djelovanju
  • mala kućna ljekarna: 10 esencijalnih ulja (lavanda, čajevac, limun, naranča, ružmarin, geranij, eukaliptus, metvica, timijan, kadulja )
  • primjena u prevenciji protiv bolesti, nesanice i stresa, u očuvanju zdravlja i u svakodnevnom životu
  • tehnike primjene esencijanih ulja: suha inhalacija, tehnike disanja (opuštajuće, energetsko, detoksicirajuće), kreativna vizualizacija (korištenje mentalnih slika i mašte s ciljem podizanja kreativnosti i usmjeravanja energije) te opuštajuća masaža glave, vrata i ramena
  • upotreba esencijalnih ulja i vizualizacije za jačanje naših energetskih centara
  • Mišićna vođena relaksacija – vježbe opuštanja cijelog tijela uz podizanje svjesnosti o tijelu

Svaki polaznik radionice dobije intuitivno odabrano esencijalno ulje!


SINDY SLIPAC clin. aromath.  – Završila je edukaciju za aromaterapeuta u AromaVita Učilištu za aromaterapiju te studij za kliničkog aromaterapeuta u AromaVita – Institutu za aromaterapiju. Obučavala se i kroz druge seminare i radionice (Indijsku masažu glave, Body work, Osnove Ayurvede,  Reiki I i II, edukacija za praktičara Peter Hess zvučne masaže). Aktivni je član udruge AromaVita – Institut za aromaterapiju u Zagrebu, gdje se posljednjih godina bavi aromaterapeutskim tretmanima u kojima objedinjuje svoja znanja o holističkoj terapiji i moćnom djelovanju eteričnih ulja. Voditeljica je programa „ Utjecaj aromaterapije na Hashimoto“.U radu koristi sve tehnike primjene esencijalnih ulja, stručna znanja, empatiju i intuiciju kako bi svojim klijentima pomogla revitalizirati tijelo i um, uspostaviti balans emocija i energija te probuditi životnu radost i kreativnu energiju. Aktivno planinari, prakticira jogu.

http://www.aromavita-institut.com

sindy.slipac@aromavita-institut.com

tel.:  098/ 190 6229