Martin Lisec – Ljubav – najviši smisao življenja

mag. Martin Lisec – Ljubav – najviši smisao življenja

U životu svakog čovjeka je puno lijepih, ugodnih, radosnih trenutka. Svi ti nas hrane sa povjerenjem, veseljem do života, nadom. A svako od nas u životu sretne i trenutke ili razdoblja kad nam se čini da ispred sebe nemamo više pravih izbora. Kad snovi, očekivanja rasipaju, kad se slomi životni put. U ovim trenucima se često pitamo: kako dalje? Kako opet naći smisao života? Putovi otkrivanja smisla su različiti ali put koji je najviše ispunjujuć i značajan je put ljubavi. Ljubav nije samo osjećaj, ljubav je prije svega odluka.

Na radionici ćemo pričat, meditirat, se smiriti, pisati osobni dnevnik, govorit o svojim iskustvama … Radionica će nas napunit veseljem do života i novom nadom za budućnost.

Mag. Martin Lisec je ustanovitelj, direktor i strukovni vođa programa Instituta Stopinje. Cijenjen in tražen je kao terapeut, predavatelj, coach i osobni savjetnik u firmama i javnima ustanovama. Već četiri godine radi kao volonter sa osuđenicama u Zavodu za prestajanje kazni u zatvoru Ig (u Sloveniji). Kod svog rada pridaje se sljedećima temama: otkrivanje i prepoznavanje smisla života, suočavanje sa teškima životnima situacijama, motivacija za promjene, suočavanje sa konfliktom, osebnostna rast, veselje do života, suočavanje sa stresom i depresijom. Uredio je više knjiga, nekoliko ih je čak i preveo. Također je objavio je brojne članke. Je otac tri djece. Raduje se svega lijepoga što donosi život.


mag. Martin Lisec, direktor
Inštitut STOPINJE
logoterapija, mediacija, izobraževanje
www.stopinje.si
040 731 115