Alicja Sonia Bednarek i Anna Nell Grusza – Povratak ljepoti

Alicja Sonia Bednarek i Anna Nell Grusza – Povratak ljepoti

„Krajnji cilj je uvijek ljepota, blaženstvo je nusproizvod.”
~ Osho

Postoji ljepota stvari i postoji ljepota duše. Prva pripada vanjskom svijetu i … zapravo, sasvim je trenutna. Danas je, ali sutra može nestati. Rečeno je da je ljepota u očima, dakle što je očaravajuće za nekoga, za drugu osobu to može biti vrlo obično.

Ova druga ljepota je nešto unutarnje. To ne ovisi o našem ukusu, a kada se pojavi – nikada ne ide dalje, i … zapravo, ništa je ne može uništiti. Ona je vječna i univerzalna. I ne može se vidjeti. Može se samo osjetiti, zato naša osjetljivost drži ključ za to.

Nažalost, često mislimo da će nas osjetljivost učiniti slabijima, da moramo postati obamrli i odvojeni od sebe samih kako bi se osjećali sigurni i jaki. Ali kroz osjetljivost mi se otvaramo i povezujemo s našim izvorom, s čistom inteligencijom. To je ono što nam pomaže ne samo da djelujemo lijepo, već i da se odmaknemo od nezdravih situacija. Osjetljivost i ljepota nikada nisu pasivni. Oni su pulsirajuća i zapanjujuća kreativnost, i zato su zagovornici čiste snage.

Dakle, što ćemo mi raditi tijekom ovog divnog ljeta?

Najviše od svega, naša praksa će biti posvećena povratku i proslavi senzualne osjetljivosti, mekom namakanju u ljepotama okolice i, naravno, otkrivanju ljepote u sebi. Naša praksa će nam također pomoći u omekšavanju napetosti ili topljenju smrznutih dijelova nas samih, kao i napuštanju automatskog načina postojanja, koji nas udaljava od osjećaja istinske ljepote.

Osjeti koji će vam se ponuditi dolaze iz tantričke Shakti tradicije i bioenergije. Oni će uključivati doživljavanje brojnih izuzetno suptilnih rituala i čvrsto uzemljene prakse, koji su bitni za protok životne energije, za buđenje osjetilnosti i nazočnosti od trenutka do trenutka, u unutarnjoj slobodi i ljepoti. Oni okupiraju naša osjetila, uključujući dodir, maštu, dah, osjećaje, zvuk, protok energije, svijest i kretanje. Također ćemo uključiti sve ono što nam nudi ovaj prekrasan otok, raskoš prirode, svilenkastost mora i blagoslov Sunca.

Naša namjera jest da nakon tog susreta imate / budete:

  • obavijeni nježnim, voljenim i poštovanim tijelom
  • oduševljeni s novom, dubljom dimenzijom vaše osobne ljepote
  • zaslijepljeni ljepotom oko vas
  • bit ćete osjećajniji, senzualniji i intuitivniji
  • zasićeni blaženstvom i zahvalnošću.

Kroz ovu osjetljivost i ljepotu, pozivamo vas na odmor u vašoj dubljoj snazi, zauvijek.
Alicja Sonya Bednarek i Anna Nell


Alicja Sonya Bednarek (1)Alicja Sonya Bednarek

Ona je jedna od pionirki suvremene, ženske duhovnosti u Poljskoj. Ona je autorica projekta Grudi božice i vodi Shakti hram u Varšavi. Ona je zagovornica mijenjanja paradigme o ulozi ženstvenosti. Ona vjeruje u ponovno buđenje ženstvenosti – u svojoj čistoj suštini, mudrosti i ljepoti – ne samo da ćete svjedočiti Njezinom ponovnom rođenju, već i povratku Njezinog strastvenog sklada s muškosti. Od 2010. nudi radionice ukorijenjene u hindu tantri, većina ih je za žene, ali neke su i za muškarce, koji su prije svega dugo živjeli u ljepoti istine.Godinama istražuje tantrički put Shakti, studirala je Tantra Srca i Lomi Lomi Nui. Njezin vodič i nadahnuće su učenja nevjerojatnih žena: Chameli Ardagh, Sally Kempton i Mahasatvaa Ma Ananda Sarita, kao i učenje Osho. Razgovori s njom su objavljeni u poljskom tisku (Sensa, Ogledalo), web portalima, TV programima (TV4, ‘mala crna “) i na radiju (PR 3, Tok FM). Za više informacija: www.namietnaobecnosc.pl

Zbog ljubavi prema cvijeću, biljkama i mirisima drveća, ona također vodi proizvodnju prirodnih svijeća i parfema Suryani alkemija. Na taj način ona nastoji uhvatiti njihovu nedostižnu aromu, aromaterapeutskih i magičnih svojstava. Za više informacija: www.suryani.com.pl


Anna-NellAnna Nell Grusza

Od 2000. godine ona vodi brojne treninge, tečajeve i radionice o radu s umom i tijelom. Neurolingvističko programiranje označilo je početak putovanja kroz ljudsku sposobnost da promijene stvari u svojim životima. Osim toga, ona je obrazovana po Silva metodi, Dahu integracije, Radu srca, Huni, Emocionalnoj inteligenciji, radu s uvjerenjima, EFT metodi.

Fascinirana kombinacijom uma, osjećaja i tijela, ona je studirala kineskih pet elemenata prehrane, kineske medicine, tantre srca, feng shui-ja, analizirala je dnevnu metodu puštanja krvi i herbalizam. Također je sudjelovala među prvima u Poljskoj na četverogodišnjem poslijediplomskom treningu kod dr. Alexander Lowena vodila je brojne radionice o osobnom razvoju te je objavila članke u tisku i na dobro poznatim web portalima. Od 2012. godine ona vodi grupne i individualne tečajeve u Ajna centru za osobni razvoj u Bialystoku, i gdje god je potrebno u drugim poljskim gradovima. To uključuje uzemljenje i bioenergijske vježbe, produbljivanje svijesti o tijelu, a također sadrži elemente bioenergijske analize. Ova radionica i terapijsko iskustvo omogućuje Anni Nell povezivanje s procesima promjene u službi autentične ljudske ljepote koja raste unutar svake jedinstvene nutrine.

Intervju na poljskom jeziku možete pogledati na: Przejmij odpowiedzialność za swój rozwój – Anna Nell

 Više informacija na: www.ajnacentrum.pl