Harmony program


Dragi prijatelji,

Ovoga leta Harmony program se neće održati.
Želimo vam radosno i mirno leto, puno novih spoznaja i lepote.
Radujemo se nekom novom druženju sa vama, a do tada neka vam srce greju najlepša sećanja i asocijacije na Harmony program.

Volimo vas!Harmony program program je sveobuhvatni pristup radu na sebi uz pomoć vegetarijanske ishrane, čajeva koji se beru na ostrvu, seminara samorazvoja, jutarnjih vežbi, plesnih radionica, druženja, razmene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi gde je povezanost sa elementima vazduha, vode, vatre i zemlje veoma izražena.


Seminar-1Food-1Evening-dances-1
Na seminarima, uz pomoć raznih tehnika, otpuštaju se unutrašnje blokade nastale usled emotivno-mentalnih povreda čime se otvara protok energije i dolazi do samoisceljenja.Vegetarijanska ishrana dodatno pomaže procesu preobražaja jer ne opterećuje organizam, a svojom lekovitošću pročišćava telo na fizičkom nivou.Večernji plesovi povezuju nas u celinu, a time dobijamo osećaj „svi smo jedno“.
Nature-1Exercise-1Tea-1
Konekcija sa prirodom. Na ovom prelepom mediteranskom području možemo uživati u prelepim mirnim plažama  gde se divlja priroda stapa sa rapsodijom talasa, mirisom aromatičnih trava, lekovitim blatom, prepuštenosti moru, Suncu, kamenu.Na jutarnjim vežbama otklanjaju se mišićne napetosti nastale usled stresova i nepravilnog držanja tela.Čajevi su od lekovitog bilja koje se bere na ostrvu, te se na taj način povezujemo s vibracijama mesta na kojem se nalazimo. Piju se tokom celog dana što dovodi do detoksikacije probavnog trakta i krvi.

Sve ove komponente uzrokuju potpuno čišćenje i balansiranje fizičkog i energetskog tela, omogućujući bolji protok životne energije i podstičući telo na samo-isceljenje. Zbog svega toga, ova metoda je daleko efikasnija od onih klasičnih.

Takav preokret u svesti je puno lakši u opuštenoj atmosferi, u prekrasnoj prirodi, u okruženju ljudi koji iskreno teže za vlastitim unutrašnjim mirom i napretkom. Takav rad na sebi, uz pomoć voditelja, je puno lakši i podržavajući.

U takvom okruženju možemo se u potpunosti posvetiti sebi i pronaći onaj iskonski deo unutar nas koji se, uz mnoštvo dužnosti, obaveza i svakodnevne jurnjave, izgubio.

„Otkrijmo harmoniju u sopstvenom biću, obuhvatimo je. Ako to učinimo, dobićemo sve, a svet će ponovo postati zdravo i radosno mesto za življenje.“


Vreme održavanja aktivnosti programa Harmony:
5:30 – 7:00Jutarnji program
7:00 – 8:00Joga
8:15 – 9:15Doručak
9:30 – 12:30 ili 16:00 – 19:00Seminari
12:30 – 13:30Ručak
14:00 – 15:00Gong kupka – Vedran Petrak
15:00 – 16:00Predavanja , fakultativni program
19:15 – 20:15Večera
20:15- 21:15Predavanja
21:00 – 22:30Večernji plesovi
Slobodno vremeKupanje, izleti, predavanja, fakultativni programi, individualni tretmani itd

338311727