Alegra Jenkins – Isceljivanje zvukom i nežnim pokretima tela

Alegra Jenkins – Isceljivanje zvukom i nežnim pokretima tela

Seminar će vam omogućiti dublje povezivanje sa svojim unutrašnjim ja, radom tela i disanjem u sklopu jednostavnih meditacija i vežbi. Sesije uključuju čišćenje i oslobađanje negativne energije uz istovremeno širenje i primanje osećaja sklada i celovitosti.

Svi zajedno istražićemo energiju naših tela i nežno očistiti i uravnotežiti svoje čakre, kako biste se osećali fizički opušteni i mirni. Tako ćemo otvoriti stazu za putovanje dublje u duhovni svet.

Čakre predstavljaju fine energetske tačke oko naših tela i deluju kao skloništa između duhovnih i fizičkih svetova. Primenom tehnika isceljivanja čakri, dovodimo u ravnotežu našu fizičku, emotivnu, mentalnu i duhovnu energiju, a ona je vrlo važan element isceljivanja i duhovnog razvoja.

Seminar će se odvijati prema indijanskom „kolu zdravlja“ („Medicine Wheel“) i različiti dani biće posvećeni aspektima zemlje, vode, vatre, vazduha i etra. Ovo tradicionalno poimanje međusobne povezanosti stvari pomoći će nam da razumemo ritmove, cikluse i paterne koji su deo naših života.

Radićemo i na iznalaženju ličnih namera pojedinaca za ostvarenje njihove sopstvene sreće i pozitivnih promena u budućnosti, a kako je „obred“ ključni deo holističkog isceljivanja, naša završna sesija biće „obred utvrđivanja naših namera“.

Kao šaman i sama radim u duhovnom svetu i uključujem ga u svoje sesije isceljivanja zvukom. Šamanizam obuhvata mnogobrojna tradicionalna verovanja i praktikovanja vere koji se temelje na uverenju da smo svi međusobno povezani. Uključuje i spoznaju da sve, pa čak i Majka Zemlja, ima dušu i živi.

Disanjem i radom tela, na seminaru ćete u sigurnom i nadahnjujućem okruženju naučiti kako istražiti aspekte svog unutrašnjeg bića i oni će vam pomoći u iznalaženju sledećih koraka na vašem putu u pozitivnu budućnost.

Trenutno živim u Hrvatskoj, ali duhovna putovanja organizujem u čitavoj Europi i šire.


Alegra Tricia Jenkins, nositelj odlikovanja „Reda Britanskog Carstva“ („Most Excellent Order of the British Empire”) je duhovni vođa, šamanski iscelitelj zvukom i članica Međunarodne asocijacije terapije zvukom (ISTA – International Sound Therapy Association). Njeno ranije dugogodišnje iskustvo uključuje delovanje kao savetnika, voditelja projekata i direktora Centra.


@: alegracroatia@gmail.com
Tel: +385915666335 (HR)
Tel: +447973247930 (UK)
Insightful Journeys www.alegracroatia.com