Angelica Horvatić – Iscelimo Traume i Uzmimo obilje koje nam Pripada

Angelica Horvatić – iscijelite Traume i Uzmimo obilje koje nam Pripada

zeljka01Tvoja svest o napretku ne zavisi o novcu – tvoj protok novca zavisi o tvojoj svesti o napretku.

Sve je, prema kvantnoj fizici, uključujući i novac – Energija.

Po zakonu privlačenja, kao što se vibracije privlače jedna drugoj i teraju različite vibracije. Dakle, nikada nećete privući napredak u svoj život, ako stalno šaljete vibracijske talase siromaštva i nedostatka.

Radionica sa Angelicom će vam pomoći da se otvorite životu obilja i zadovoljstva, bez osećaja nezadovoljstva i nesigurnosti.

To će povećati nivo energije i nivo pozitivnosti i kreativnosti, pomoći će vam da ojačate svoje lične odnose, da postignete finansijski uspeh i pustite strah koji stopira vaš život. www.angelicahorvatic.com

Kao neko ko se rodio u velikom siromaštvu i proveo većinu svog života u istom, pa zatim dobrano protresao i očistio traume i blokade obilju, oslobodio se istih limitirajućih verovanja i onda – privukao OBILJE u svoj život – Angelica je savrseni primer da je Manifestacija Obilja itekako Moguća! 🙂

Šta možemo očekivati na ovoj radionici:

Nedelja potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osvešten i promišljeni rad na sebi, nedelju čišćenja i izlečenja – na svesnom i nesvesnom nivou!

Očekujte „Zamenu Starog za Novo“ – zamenu svojih najgorih strahova i crnih misli siromaštva i neimanja – za svetle i vedre osećaje Obilja, dobitka i Materijalne Sigurnosti.

Očekujte Radikalnu Promenu svog fokusa, intenzivnu integraciju svega naučenog i čarobnu Manifestaciju Obilja u danima, nedeljama, mesecima i godinama nakon ove radionice!

Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu (‘smeh je najbolji lek’), grupne interakcije, rad sa senkama (shadow work), rad sa unutrašnjim detetom (inner child work), regresivne terapije, eye gazing vežbe, vodjene meditacije, vežbe vizuelizacije, vežbe zahvalnosti , vezbe Procesa Celovitosti koje ce vam omoguciti da postanete ‘sam svoj psihoterapeut’ za bilo koji problem, kada se vratite kuci.

Budući da sam poznata po davanju brojnih zadataka i vežbi, jer verujem da jedino praksom! mozemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAZAJ (za gledanje / slusanje uvek imamo Youtube – ova radionica je SAMO za one koji su spremni da osveštenim – RADOM – Dobiju Obilje koje im Pripada!


Angelica Horvatić je spiritualna učiteljica, praktičarka najnovije alternativne psihoterapeutske tehnike izlečenja trauma (Procesa Celovitosti) iz Hrvatske, NLP Majstorica i Hipnoterapeutica koja je u poslednjih 16 godina, za vreme studija i rada u Velikoj Britaniji i na Bliskom Istoku, radila sa hiljadama ljudi iz celoga sveta.

Pošto su sva prva iskustva u njenom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju „borbu za život“, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj meri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni koučing, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom maja 2016. svetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretačica Procesa Celovitosti – Teal Swan -Lično je odabrala i istrenirala Angelicu za svoju prvu ambasadorku za Balkan i Bliski Istok kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla „pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ „.

Angelica je vrlo strastvena u pomaganju drugima sa svojim radionicama – nakon što je radila više od decenije na sopstvenim ograničavajućim uverenjima o novcu koji su bili duboko ukorenjeni u društveni život dok je odrastala u Hrvatskoj pre, za vreme i posle rata.

Život u Londonu i Dubaju poslednjih 16 godina je napravio ogroman uticaj na njen život – kombinujući neverovatnu mudrost istočne Evrope, Zapada i Bliskog istoka – ona je pomogla sebi i drugima da se nauče i prilagode novim konceptima istinskog izobilja.

„Osvoji svoju planinu“ je njen moto – Budite, Posedujte i Napravite SVE ono što želite u životu!

www.angelicahorvatic.com