Angelica Horvatić – Kako uzeti to šta vam PRIPADA pomoću NLP metode i – NOVOG Revolucionarnog Procesa Celosti!

Angelica Horvatić – Kako uzeti to šta vam PRIPADA pomoću NLP metode i – NOVOG Revolucionarnog Procesa Celosti!

Šta vam SADA treba?
Zašto to nemate?
Šta vas sprečava da uzmete to šta vam pripada?
Kako razbiti stare negativne obrasce i osloboditi se BOLA?
Kako izleciti traume iz prošlosti koje vam smanjuju radnu efikasnost i radost življenja?
Kako“dobiti” to šta vam treba?
Kako početi – ŽIVETI?

Šta možemo očekivati na ovoj radionici:

Angelica2

Nedelju dana potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osvešteni promišljeni rad na sebi, sedmicu čišćenja i izlečenja – na svesnom i nesvesnom nivou!

Očekujte transformišuće spoznaje, zabavu (smeh je najbolji lek ), grupne interakcije, vežbe NLP metoda i Procesa Celosti.

Budući da sam “poznata” po davanju brojnih zadataka i vežbi, jer verujem da jedino praksom! možemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAŽAJ (zagledanje / slušanje uvek imamo Youtube 😉 – ova radionica je samo za one koji su spremni da osveštenim RADOM dobiju svest šta im pripada! 🙂


Angelica03Angelica (Željka) Horvatic je spiritualna učiteljica, NLP voditelj i praktičar najnovijeg Procesa Celosti iz Hrvatske, koja je u posljednjih 16 godina, za vreme studija i rada u Velikoj Britaniji i na Bliskom Istoku, radila sa hiljadama ljudi iz celoga sveta.

Pošto su sva prva iskustva u Željkinom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju “borbu za život”, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj meri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni coaching, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom maja 2016. svetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretacica Procesa Celosti – Teal Swan – lično je odabrala i istrenirala Željku za svoju prvu ambasadorku za Balkan i Bliski Istok kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla “pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ ”.

Željkin glavni fokus je da pomogne u isceljivanju onih koji su kao deca odrastali bez roditelja, onih koje su roditelji ( staratelji ) telesno, mentalno ili emotivno zlostavljali, kao i svih onih koje večno progone osećaji napuštenosti, samoće i usamljenosti.

“Osvoji svoju planinu” je Željkin moto – Budite, Posedujte i Napravite SVE ono šta želite u životu!


Angelica1

Video: Angelica Horvatić – Why NLP?Loneliness – Why do we hide it?

angelicahorvatic.com/completing-the-puzzle

www.angelicahorvatic.com