Angelica Horvatić – Tajne trajnog fizičkog i emocionalnog mršavljenja

Angelica Horvatić – Tajne trajnog fizičkog i emocionalnog mršavljenja

Da li ste umorni od bezbrojnih dijeta i strogih rezima svakodnevnog crnčenja u teretani – da bi ste se na kraju ponovno našli tamo odakle ste počeli, sa istim brojem kilograma?

Mnogi od vas su čuli za ‘emocionalno jedenje’.

Ali da li ste ikada pokušali ući u svoj emocionalni svet i u vašu podsvest kako bi ste došli do svoje idealne težine?

Ova radionica je za one koji muku muče sa:

  1. Viškom kilograma
  2. Pretilošću
  3. Zavisnosti od hrani
  4. Zavisnosti od šećera
  5. Beskonačnim ciklusom gubitka & ponovnog dobitka kilograma

Šta možete očekivati od ove radionice?

Nedelju dana potpune životne TRANSFORMACIJE – kroz MNOGO Fizickih, Mentalnih i Emocionalnih VEŽBI i UČENJA.

Očekujte stvarno ČISCENJE I ISCELJENJE vaseg uma, tela i duše.

Budite pripravni na težak, dubok, intenzivan, duševan, pažljiv i svestan rad – sami sa sobom, u parovima i grupama.

Budući da sam poznata po davanju brojnih zadataka i vežbi – za vreme i nakon radionica, jer verujem da jedino PRAKSOM mozemo ostavriti istinski PREOBRAŽAJ – za gledanje / slusanje uvek imamo Youtube 😉 – ova radionica je SAMO za one koji su spremni na osvešteni RAD!

O ANGELIKI:

Angelica je kvalifikovani lični fitne trener i nutricionista sa 14 godina radnog iskustva, praktičar isceljivanja emocionalnih trauma, praktičar Procesa Kompletiranja, rada sa senkom, isceljenja unutrašnjeg deteta i hipnoterapeut. Rođena i odrasla je u Hrvatskoj. Poslednjih 17 godina, za vreme studija i rada u Velikoj Britaniji i na Bliskom Istoku, Angelica je radila sa hiljadama ljudi iz celoga sveta.

Pošto su sva prva iskustva u njenom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju “borbu za život”, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj meri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim, nakon duge borbe sa sopstvenim viškom kilograma – na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni coaching, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom maja 2016. svetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretačica Procesa Kompletiranja – Teal Swan – lično je odabrala i istrenirala Angelicu za svoju ambasadoricu za Balkan i Bliski Istok kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla “pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ ”.

Gladna za dubljim znanjem o ljudskim interakcijama i našim bolnim obrazcima, za svim zašto i kako pitanjima, kako bismo se mogli isceliti, Angelica je godinama prikupljala mnoštvo informacija, studije i prakse, istovremeno prolazeći kroz intenzivnu terapiju kognitivnog ponašanja (CBT) sa svojim kliničkim psihologom i terapeutom.

Njena MISIJA je pomoći ljudima da se ‘podignu’ i pokrenu u smeru kojim žele ići u životu, osećajući se manje osamljeni, izolovani i sami, a više u Obilju, osećajući se Zdravi, Voljeni, Mirni, Srećni, Isceljeni i Duboko Povezani sa sobom i ljudima oko sebe, gradeći jake, zdrave i dugotrajne odnose.

“Osvoji svoju planinu” je njen moto – Osećajte, Budite, Posedujte i Napravite SVE ono šta želite u životu!

www.angelicahorvatic.com

Teal Swan Completion Process Workshop, Croatia