Dagmar Neugebauer – Medicinski točak, životni put razuma i srca

Dagmar Neugebauer – Medicinski točak, životni put razuma i srca

Dagmar-01Dagmar-02Na početku kratka informacija o mojoj učiteljici Rosalyn Bruyere:

Šest plemena starosedeoca u SAD i Kanadi delilo je za isceliteljske usluge časni naziv „Bela isceliteljica“. Žena koja je bila primalac tog naziva dobila je pravo na šamansko isceliteljsko znanje koje se prenosilo usno i bilo joj je dozvoljeno da sarađuje sa najstarijim plemenskim isceliteljima. Za najstarije pripadnike plemena pojam „MEDICINA“ nije značio isceljivanje nego MUDROST gledanja na putovanje kroz medicinski točak, kao gledanje na život iz različitih perspektiva.

Mnogo američkih indijanskih plemena život ne vidi kao uspon ili propast ali ne i kao linearan tok. Za njih je život putovanje u obliku kruga ili točka.

Na tom putu ka MUDROSTI nađemo CELOVITOST i u toj CELOVITOSTI životni SMISAO.

Na našem putu u obliku točka učimo gledati na životne izazove iz različitih perspektiva i to znanje možemo upotrebiti u svakoj situaciji. Tako se može poboljšati naš celovit potencijal koji nas ako ga upotrebljavamo, uči o procesima u psihi, o prirodi bolesti i o isceljivanju, pokazuje nam put ka rešenju problema.

Medicinski točak je mapa ljudske svesti, strukture svemira, prirodnih ciklusa i pojavljuje se u mnogim šamanskim kulturama.

www.reinkarnationsarbeit.at