Dagmara Gmitrzak – Alhemija srca i sveti unutrašnji brak

Dagmara Gmitrzak – Alhemija srca i sveti unutrašnji brak

Dagmara01Naučno je dokazano, da srce nije samo pumpa za pumpanje krvi – već nešto bitnije za ljudski život. Prema istraživanjima, srce ima sopstveni nervni sistem, ima memoriju, komunicira sa mozgom sve vreme, i može samostalno da odlučuje.

Drevne kulture iz celoga sveta znale su o tome stotinama godina unazad. Takođe su znali – da se u srcu nalazi, sveto energetsko mesto – koje nas povezuje sa našom dušom i Univerzalnim znanjem.
Tokom radionice, podeliću sa učesnicima mnoge podsticajne tehnike vezane za lični i duhovni rast.
Naučićete:
– Kako doći do usaglašenog stanja srca i uma
– Povezaćete se sa mudrošću svoga srca
– Transformirati stare obrasce i programe povezane sa ljubavlju i vezama
– Radićemo proces opraštanja u svhu pročišćavanja svoga srca
– Naučićete više o ženskim i muškim energijama iz tantričkog pogleda
– Doživljaj rituala: Sveti unutrašnji brak – između vaše unutrašnje ženstvenosti i muškosti.

To će biti duboki rad – integrisan na svim nivoima našega bića: tela, uma, srca, energetskog sistema, duše – višeg Ja, Izvora.

 


Radionicu će voditi Dagmara Gmitrzak: trener ličnog razvoja, holistički terapeut, sociolog, zvučni terapeut, autor knjiga.

Dagmara vodi i radionicu na Harmony-ju: „Inteligencija srca“.

Dagmara je diplomirala na Institutu primenjenih društvenih nauka, na Univerzitetu u Varšavi, uključujući i trogodišnju specijalizaciju: društveno i terapeutsko asistiranje. Takođe je završila postdiplomske studije iz novinarstva na Univerzitetu u Varšavi.

Nekoliko godina radila je na integraciji zapadnog psihološkog znanja s istočnim sistemima koji rade s telom, srcem, umom i energetskim sistemom. Ona radi u području transpersonalne psihologije. Ona je specijalizovana u jačanju veza tela, uma i srca (tehnike opuštanja, meditacije punjenja uma, tehnike koherentnosti srca, kreativna vizualizacija, zvučna terapija).

Od 2001. godine pokreće radionicu ličnog razvoja, konsultacije i obuke za firme. Takođe ko-organizuje izlete na predivna mesta u svetu (Bali, Havaji).

Završila je brojne kurseve u Poljskoj i u svetu (uključujući i obuku vođenja meditacije ispunjenja uma, na čelu sa Ivanom Miltona – australijskim psihoterapeutom i budističkim monahom, ima trogodišnju obuku iz muzičke terapije i psihodrame, havajskog načina rada s telom, umom i srcem – Kahi Loa i još mnogo toga.

Dagmara06Dagmara Gmitrzak – je autor 6 knjiga:

  • „Pobudite svoju kreativnost“
  • „Inteligencija srca“.
  • “Trening jaguara’’
  • „Pobediti stres kroz tehnike opuštanja“
  • “Tehnike opuštanja”
  • „Čakre: put u samoga sebe“

Piše članke za psihološki magazin: „Osećaj“.

Više informacija na: www.rozwojosobisty.waw.plwww.dagmaragmitrzak.wordpress.com