dr. Lidija Pehar i mr. prim. med. Nenad Janjetović – Kako funkcioniše zakon privlačenja?

dr. Lidija Pehar i mr. prim. med. Nenad Janjetović – Kako funkcioniše zakon privlačenja?

Nenad-i-Lidija-1Cilj seminara je otkriti tajne u nama kao naše moći i darove spiritualne inteligencije, oplemenjene emocionalnom inteligencijom, te kako ovladati psihološkim tehnikama samopomoći kada se osoba oseti izgubljeno, zbunjeno u krizi.

Učesnici mogu dobiti psihološku i bioenergetsku pomoć za dušu i telo. Koristićemo metode: interaktivnog podučavanja, grupne psihoterapije, relaksacije, otpuštanja stresa, negativnih emocija. Sve vreme će se prikazivati i praktičan rad kako psihološki tako i bioenergentski, po principu kvantne fizike i biomedicine.

Pored teoretskog znanja na seminaru biće prikaz i obuka u praktičnoj primeni starih znanja i metoda u jačanju ljudske moći i zdravlja kroz čišćenje aure (bistar um, stvaralačke i pokretačke misli, vedar duh i duša koji oplemenjuju sve u nama i oko nas).

KAKO FUNKCIONIŠE ZAKON PRIVLAČENJA?

SVE ŠTO SE DOGAĐA U NAŠEM ŽIVOTU IMA SVRHU, RAZLOG I CILJ. AKO NE NAUČIMO TO PREPOZNATI, PROPUSTIĆEMO BOGATSTVO I LEPOTU KOJA NAM SE NUDI SVAKI DAN.

Često u životu postajemo zbunjeni i mnogo toga nam je problem i stres. Kada naučimo više o značenju naših doživljaja, možemo promeniti i svoj život u potpunosti. Kako prevazići emotivne blokade u umu, telu, duši – kako doseći spiritualnu inteligenciju (inteligenciju naše duše). Koje su tajne našeg života koje moramo znati kao bića ljubavi? Zakon privlačenja je upravljen našim mislima, a njih je u danu preko 50 000. Šta činiti sa mislima koje nas troše, a ima ih 80% tokom dana?
Misli imaju svoju frekvenciju koju odašilju u Kosmos, a ono što šaljemo to nam se i vrati. Zašto biramo ostati zaglavljeni i plaćamo greške više puta, a one pripadaju prošlosti i neretko uopšte nisu naše, ali ih „odlučimo nositi godinama“. Zašto?

Nenad-i-Lidija-2Nekada naši najbliži ne vide naš veliki potencijal, darove, ljubav jer su programirani da to ne vide i ne žele, niti znaju izaći iz sopstvenog koncepta koji vodi u depresiju, anksioznost, psihosomatske probleme. Kontrolisani smo našim iskusvom i paradigmama koje je stvorila okolina (odgoj). Ukočena, zaglavljena, preplašena osoba udaljava se od svoje sreće, svoga bitka, sebe samoga. Dobijamo upravo ono što svakodnevno osećamo jer emocije upravljaju neprestano tokom misli u dva pravca, za nas (pozitivne) i protiv nas (negativne i rastrošne). Mi smo gospodari svojih misli ili možda nismo?


Lidija Pehar (doktor psiholoških nauka sa dva doktorata) u zvanju redovnog profesora Univerziteta u BiH i Sveučilišta u Zagrebu.
MR. prirodne medicine Nenad Janjetović, Magistar narodne medecine  sa Sveruskog naucno istrazivačkog centra tadicionalne narodne medecine „ENIOM“ iz Moskve.

www.jagnje.com