Evelyn Krisman – Matrični dodir

Jednostavan dodir, logičan nastavak Dodira matrice. Jednostavan dodir je snažna isceljujuća tehnika koja je u potpunosti povezana sa ovim novim vremenom, periodom Vodolije. Isceljenje može uvek delovati brže i jednostavnije. Po svojoj jednostavnosti, ova metoda je otvorena za sve, kako za one iskusne tako i za početnike. U ovoj eri Vodolije, postoje mnoge metode lečenja. Svaka metoda ima vredne elemente. Jednostavan dodir je dobar dodatak i proširenje. To je kombinacija Dodira matrice, Kvantnog dodira, Ponovnog spajanja, Theta isceljivanja i Matrične energetike (Matrix energetix). Temelji se na kvantnoj fizici koja kaže: sve je svetlo i informacija. Sve je vibracija. Vi ne treba da birate, sve tehnike su uključene u Jednostavni dodir. On deluje duboko i daje fantastične i brze rezultate, i fizičke i emocionalne. Vaše telo je energetski sistem, rešetka, mreža veza.

Dokle god sve radi, mi ne osećamo i ne vidimo ništa od toga. Kada dođe do prekida, mi doživljavamo fizičke, emocionalne i / ili psihičke probleme. Krećemo od sposobnosti samo-isceljenja, koje ima svako ljudsko biće. Međutim, zaboravljamo kako ga možemo koristiti kako bi naša zdrava tela i umovi ostali zdravi. Baza ove sposobnosti samo-isceljenja je naša čista svesnost. Izlazeći iz domena razmišljanja, možete se povezati sa vašim čistim sebstvom. Od tog trenutka, predivne stvari vam se mogu dogoditi, pod uslovom da ostanemo otvoreni. Lako je doći do informacija koje treba kako biste rešili svoje probleme i sve što ide uz to. Ova jednostavna tehnika veoma brzo rešava sve ono što ograničava da (još) uvek nismo otvoreni. To se odnosi na samoiscjeliteljske moći. Uopšteno, mi se previše usredsređujemo na stvari koje ne želimo ili nemamo te zapravo zaboravljavamo ono što mi želimo. Vidimo samo probleme. Razmišljajući u pogledu problema, moramo početi razmišljati o mogućnostima. Pogledajte šta možete i nemojte zavisiti o svojim ograničenjima.

Na ovoj radionici ići ćemo dublje u sve aspekte novog doba, ere Vodolije. Kao rezultat toga, doživećete izuzetnu lakoću. Ključne reči su sloboda, svest, nezavisnost, jednostavnost i brzina.

Naučićete o sledećim temama:

• Kako isprazniti um

• Kako se povezati sa čistom svešću i kako delovati odatle

• Kako pojačati sposobnost samo-isceljenja

• Kako rešiti ono što vas koči i blokira vas i kako pustiti da ode

• Doneti objektiv vaše skupne tačke prema poziciji korekcije, kako biste jednostavno ostali u svojoj energiji

•          I mnogo više… www.evelyn-touch.nl