Fakultativni program

Gong Bath_212.6 – 4.9. – svaki dan 14.00 – 15.00 h – Zvučna kupka – Vedran Petrak (Hrvatska) 

Zvučna kupka je meditativni koncert koji možemo ne samo slušati, nego i osetiti duboko unutar naših mišića, zbog vibracije gonga i ostalih drevnih instrumenata čime razvijamo naš odnos sa zvukom pomoću suptilnih i novih zvukova. Planetarni gongovi su podešeni na frekvenciju planete unutar sunčevog sistema i ujedno su savršen medij snažne isceljujuće vibracije. Da bi se pozitivno delovanje gonga doživelo u punoj snazi nije potrebno da muzika bude glasna, nego da telo bude opušteno i sigurno. Zbog toga se zvučna kupka sluša u ležećem položaju čime se produbljuje samo iskustvo, a pažnja je usmerena na suptilne nadražaje unutar tela. Takav odnos sa zvukom pomaže pri ličnom razvoju, ali takođe i pri svakodnevnim odnosima u društvu i na poslovnom mestu jer osvešćivanje mi učimo kako stvarno slušati.

Vedran je sertifikovani ”Gong Master Journeyman”. Vrlo rano počeo je da se interesuje za sve ono čudesno i neobično što zvuk donosi. 2004. godine počeo je kao jedan od najmlađih učenika čuvene škole svetski poznatog gong majstora Dona Conreaux-a, da bi prerastao u asistenta, a danas iza sebe ima vise od 500 gong i zvučnih kupki širom Evrope i Balkana. Neumoran je u istrazivanju moći zvuka, njegove beskonačnosti, kao i sviranja mnogobrojnih drevnih i eksperimentalnih instrumenata, sve u cilju širenja i približavanja dobrobiti praiskonskog zvuka unutar savremenog društva. www.gong.harmony,hr


8. i 15.7. Tradicionalna Limpias ceremonija – Nagual Uchu (Urugvaj)

Za one koji će osetiti potrebu Uchu će izvesti takozvani “limpias” = šamansko energetsko čišćenje.

Proces unutrašnje transformacije, koji će biti podržan tradicionalnim ceremonijama čišćenja, takozvanim “limpias”. Uchu će ponaosob raditi sa svakim učesnikom. Limpia je duhovno čišćenje tela, uma i duše od negativnosti. Poznato je po uklanjanju negativnih paterna misli, lose sreće, blokada, neraznoteže, uticaja loših energija i pomaže kod zavisnosti, depresije, fobija i strahova.


10.7. – 21.8. Margareta Riznica Radosti – Fakultativni program, certificirani seminari i radionice

Fakultativni program – sertifikovani seminari

  • Prirodni & Svesni Dodir® – metoda samo-isceljenja – terapija dodirom i zvukom – za sebe, za porodicu, za klijente (autorski seminar)
  • Access Bars® – relaks i antistres, otpuštanje programa i blokada, izbor novih mogućnosti.
  • Access Energetski Facelift® – Kosmički botoks, podmlađivanje i revitalizacija na energetskom i ćelijskom nivou

(Termini za sertifikovane seminare po dogovoru sa zainteresovanima)

Svi programi su sertifikovani, te ih možete i profesionalno koristiti, bilo da ste skroz novi u energetskom radu ili već imate svoju praksu koju možete obogatiti ovim sadržajem. Posebne povoljnosti za posetioce Harmony programa.

Fakultativni program – radionice:

  • Korekcija vida – energetske i fizičke vežbe za korekciju očnjeg i unutrašnjeg vida (trajanje 2 sata, 10 eura 1-2x na tjedan)
  • Energetska kugla Izobilja – povlačenje energije (30 minuta, free/donacija) – (ja ovo radim za sebe svaki dan, pa ako mi se neko priključi, po izboru).

Margareta Radomirović, Energo Terapeut – Body&Mind Coach (Access Bars, Facelift, Prirodni Dodir) Telesni tretmani, terapija zvukom, energetsko čišćenje. Kojim dobrom se vidimo?

Kontakt: margareta.riznica.radosti@gmail.com, www.svesnizivot.com, +381-63-726-1099 WA, Viber, FB: Margareta Riznica Radosti