Fakultativni program

Gong Bath_217.6. – 31.8. – svaki dan 14.00 – 15.00 h – Zvučna kupka – Vedran Petrak (Hrvatska) 

Zvučna kupka je meditativni koncert koji možemo ne samo slušati, nego i osetiti duboko unutar naših mišića, zbog vibracije gonga i ostalih drevnih instrumenata čime razvijamo naš odnos sa zvukom pomoću suptilnih i novih zvukova. Planetarni gongovi su podešeni na frekvenciju planete unutar sunčevog sistema i ujedno su savršen medij snažne isceljujuće vibracije. Da bi se pozitivno delovanje gonga doživelo u punoj snazi nije potrebno da muzika bude glasna, nego da telo bude opušteno i sigurno. Zbog toga se zvučna kupka sluša u ležećem položaju čime se produbljuje samo iskustvo, a pažnja je usmerena na suptilne nadražaje unutar tela. Takav odnos sa zvukom pomaže pri ličnom razvoju, ali takođe i pri svakodnevnim odnosima u društvu i na poslovnom mestu jer osvešćivanje mi učimo kako stvarno slušati.
https://harmony.hr/gonghr

 

 


jasminaGrupni EFT – Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland)

Grupni EFT tretmani koji se održavaju već tradicionalno svake godine, predstavljaju istinsku mentalnu i emotivnu higijenu. Tokom ove sedmice održaće se 3 dvosatne radionice.

 www.tehnikaemocionalneslobode.com


Maja-Dobrila-Vuksa-01Joga smeha – Maja Dobrila Vukša (Srbija, Hrvatska)

Joga smeha se bazira na činjenici da svako može da se smeje bez razloga, ne oslanjajući se na humor, šale ili viceve. Joga smeha je kombinacija vežbi disanja i vežbi smeha. Joga smeha Vas trenutno oslobađa stresa i jača Vaš imuni sistem. Isto tako puni mozak kiseonikom i čini da imate više energije!


 7.8. i 14.8. 14-16h – Raw Food Workshop (Presna hrana) – Vesna Dimitrijević (Srbija)

raw-food-vesna-5Hrana koju unosimo je i naše gorivo koje utiče na sva naša tela, fizičko, mentalno i emotivno. Iako toga nismo svesni, često posežemo za hranom koja nam budi određene emocije ne bi li popunili poneku emotivnu prazninu. 

Što više u ishrani koristimo namernice koje nam priroda nesebično daruje, mi se vraćamo svojoj prirodi, prirodnim instinktima, čulima i potrebama . Telo počinje da prepoznaje svoju optimalnu hranu koja nam daje neograničene resurse i blagodeti : 
– poboljšava nam zdravlje i kvalitet života I daje više energije
– čisti od alergija
– čisti kožu
– smanjuje umor
– jača imunitet, čisti nam krv, osigurava pravilan rad žlezda
– vodi nas do svoje optimalne telesne težine
– takođe i ubrzava i svaki proces izlečenja, isceljenja i uravnateženja tela na svim nivoima.

Zato sve Vas pozivam da naučimo kako da pripremamo jela bez termičke obrade, bez glutena, šećera, margarina, jaja, brašna, koja su puna vitamina i enzima, a pripremaju se brzo i jednostavno i vrrrrlo su ukusna!

Na meni je da vas naučim, inspirišem i nahranim,
na vama je kako ćete te alate kroz kreativnost posle primenjivati. 

Radionica je fakutlativnog karaktera, traje 2 sata. Odvija se ponedeljkom (7. i 14. avgust) od 14-16h.

Radionicu vodi Vesna Dimitrijević – Voditelj i majstor radionica za pripremu prirodne ishrane, Instruktor joge, Reiki master, Mind&body coach.