Gloria Coccato – Seminar masaže i tarota; ravnoteža mikrokosmosa / tela sa interpretacijom simbolike i razumevanja

Gloria Coccato – Seminar masaže i tarota; ravnoteža mikrokosmosa / tela sa interpretacijom simbolike i razumevanja

Ravnoteža telo/mikrokosmos i interpretacija simbolike tarota zatim kompenzacija. Masaža sadrži teoriju pet elemenata i informacije Velikih Arkana Marsejskog tarota, koji predstavljaju materijalan nivo arhetipa zemlja/neba. Ove informacije su važne za sopstveno dobro osećanje.

Iz tarota: Luda (br. 1) i kolo sreće (br. 10)


Program

Uvod u teoriju pet elemenata prema taoističkoj disciplini tradicionalne kineske medicine.

Vatra = vitalnost, razigranost i ravnoteža

Zemlja = prihvaćenost, razumevanje i cenjenje

Vazduh/Metal= inspiracije, veselje, elastičnost

Voda = sigurnost, hrabrost i volja

Drvo = akcija, empatija, strpljenje

Uvod u simboliku optičkog jezika prvog ciklusa Velikih Arkana Marsejskog tarota: luda (br.1) i kolo sreće (br. 10) da dobijemo važne informacije o tome kako kompenzovati ravnotežu.


 

 

 

 

 

Delove tela povezujemo sa pet elemenata.

Energetska i opuštajuća masaža služe kao priprema za učenje tehnike povezivanja. Masaža sadrži leđni metamerički deo, visceralni prednji deo, sve udove i lice, uključujući glavu.

Reč je o holističkoj disciplini, celovitoj masaži koja nudi dobar osećaj, lakoću i opuštenost te dobro utiče na protok vitalne energije. Tehnika povezivanja služi tome, da se masiranjem pronađe uzrok i učinak u tkivima. Jedna je od povezujućih tehnika kojom masiramo organe te dajemo ravnotežu u telu, emocijama i umu. Masiramo na podu. Kada energija kruži projekti i namere mogu se ostvariti zbog mogućih samosabotaža koje se izbrišu, a između svesnog i nesvesnog dođe do koherencije.


Gloria Coccato: Trenerica joge, D.M.O.K.A sertifikata i Omega Coach Healing, obrazovanje u Biopsihomatici i Self-Coachu, facilitator za metode Quantun Attitude i Dynamic Energy, izvodi i bioprirodne metode: refleksoterapiju, EFT, mikromasažu, holističku masažu i Body Work Yoga Tantsu, samopomoć upotrebom biljka prema Bachu, tarot čitanje.

e-mail: spazioconsapevole@libero.it