Harmony moda

Harmony moda

Harmony program podstiče otpuštanje unutrašnjih blokada izazvanih stresovima, traumama iz detinjstva ili energijama iz prošlih života.

Harmony program reprogramira unutrašnji biokompjuter što se odražava na promene u našem ponašanju, odnosima, spoljnjem izgledu kao i u situacijama koje su deo naše stvarnosti: braku, poslu, hobijima, stanovanju, neki nam ljudi odlaze iz života, a neki dolaze. Iako ponekad ne izgleda tako, budite uvereni da su u svakom slučaju sve to promene na bolje.

Harmony program otvara energetske kanale te postajemo kreativniji, a često imamo i direktne uvide u postavljena pitanja, celokupni sistem postaje protočniji i usklađujemo se s univerzalnim planom.

Harmony program nam omogućava da kroz život prolazimo bezbrižnije, lagodnije, s manje opterećenja i više poverenja u sebe, ljude, životne situacije kao i duhovnu zaštitu.

Iz vere u to da nam se uvek događa sve najbolje rodila se i ideja o Harmony modi koja se odnosi na odeću od prirodnog materijala, konoplje, pamuka, viskoze. Takva odeća ne opterećuje održavanjem, a bojom (uglavnom dugine boje), oblikom i dodatnim detaljima daje optimizam i otvorenost, te tako prenosi duh Harmony programa.

Modeli su veoma praktični jer se mogu nositi kao haljina i kao suknja. Ne moraju se peglati jer su u obradi izgužvani.


Galerija