Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland) – Približi se sopstvenoj suštini podižući svoju frekvenciju

26.6 – 3.7.

Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland) – Približi se sopstvenoj suštini podižući svoju frekvenciju

Ovo će biti nedelja intenzivnog ličnog rasta i razvoja. Da biste se ukljucili u ovaj program nije potrebno da imate bilo kakvo predznanje.

Ovim celonedeljnim programom produbljujemo razumevanja sebe, ali ćemo doživeti i mnoge transformacije na emotivno energetskom, mentalnom i informacionom nivou.

Većini je već poznat značaj našeg nivoa frekvencije u odnosu na kvalitet života koji živimo. Malo je onih koji umeju efikasno raditi na povećanju svoje frekvencije.

Voditeljica programa Jasmina Kovačev je poznata kao EFT ekspert i master trener, a u svom radu koristi široku paletu znanja i iskustva iz brojnih oblasti koje je izučavala tokom više decenija. Procesima od dole na gore i istovremeno od gore na dole, svakim danom ćemo napredovati u svom frekvencijskom rastu koji je ključni pokazatelj našeg napretka.  Našim precima je bio potreban ceo životni vek da se pomere za samo pola herca u svojoj frekvenciji. Bićete prijatno iznenađeni postignutim napretkom za samo nedelju dana. Svako će do kraja znati koliko se pomakao u svojoj frekvenciji a time i sa nivoom svesti. Krajnji rezultat je uvek veći stepen unutrašnjeg mira. Pridružite nam se da rastemo zajedno.