Jasmina Kovacev – Nedelja ličnog razvoja „Okrugla Duga“

_MG_8470ajasmina_MG_8478-(2)a Šta za vas predstavlja lični razvoj i rad na sebi? Često se čuje da ljudi rade na sebi a kada se bolje zagledamo šta to znači, shvatimo da se radi o profesionalnoj edukaciji i nadogradnji a ne o o ličnom razvoju, ili neko smatra svoju religioznu posvećenost radom na sebi.

Ovo je sedma godina Jasmininog učešća na Harmony programu sa nekim od svojih seminara i radionica iz programa ličnog razvoja “Okrugla Duga”. Tokom ovih nedelju dana, otićićete na sledeći stepen u svom ličnom razvoju i razumevanju suštine ličnog rasta i razvoja, bez obzira gde ste sada. Dotaći ćemo svaku oblast “Okrugle Duge” koja je metaforički simbol naše lepote, slojevitosti, prirodnosti i raznobojnosti. Upoznaćete bolje sebe, naučiti neke nove stvari, dobićete inspiraciju i motivaciju.

Naučićete i neke najosnovnije pristupe rešavanja svojih tema na bazičnom nivou samopomoći

  • Najbabazičnija pomoć putem EFTa tj tapkanja
  • Šta boje koje odabirate govore o vama i kako ih možemo koristiti da bi pomogli sebi u situaciji u kojoj smo.
  • Lični razvoj kroz uspostavljanja srčane koherencije
  • Uticaj prirode na lični razvoj.

Družićemo se i na jednodnevnom izletu na Kornate sa seminarom u prirodi. Vidimo se na nezaboravnom druženju i ove godine u okviru Harmony programa.

Voditelj

Jasmina Kovačev, Coach za postizanje vrhunskih dostignuća – poreklom iz Novog Sada a već preko 20 godina živi na Zelandu. Na našim prostorima dugi niz godina donosi napredne edukacije koje je sticala širom sveta. Mimo široke edukacije u preko 30 modaliteta i tehnika, priznata je kao AAMET Master Trener EFTa, IMMA Master Trener META-Zdravlja, voditelj programa ličnog i profesionalnog razvoja “Okrugla Duga”, Autor knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, kreator programa emotivne i mentalno transformacione podrške obolelim od kancera “Biram život”.

www.tehnikaemocionalneslobode.com