Jasmina Kovačev – META-Zdravlje Zašto ja i zašto sada?

Uvod u META – Zdravlje

 

Da li ste se ikada pitali zašto ja i zašto sada imam zdrvstveni problem? Da li ste i vi, kao i mnogi dobili odgovor da je uzrok nepoznat ili je u pitanju autoimuna bolest tj. organizam sam sebe uništava? Da li mislite da zaista jedan organizam tolikog stepena kompleksnosti u kom se istovremeno dešavaju hiljade procesa, radi nešto bez razloga?

Odgovore na ova pitanja dobićete kroz uvod u META – Zdravlje, revolucionarni naučni pristup zdravlju koji je ključan za svakog tragaoca za zdravljem. META-Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativan, ni integrativan, kao ni jednostavna uzročnost uma i tela. Ovaj pogled na zdravlje je paradoksalan, jer posmatra zdravlje globalno, META, a ujedno i veoma specifično.

Ovo je nešto što treba da zna svako – konvencionalno edukovani terapeuti, alternativci, kao i svi oni koji žele da imaju kontrolu nad svojim zdravljem. META–Zdravlje nam daje svest o okidačima stresa, emocijama i uverenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ono uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. uticaje našeg okruženja. Takođe nam ukazuje na određene svesne aktivnosti koje je potrebno preduzeti da bi se podstakao proces samoisceljenja.

 

Edukacije vodi Jasmina Kovačev, jedan od 15 Master trenera META – Zdravlja u svetu, EFT ekspert I trener, Coach za postizanje vrhunskih dostignuca.

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Fakultativni program

 1. Svi koji se bave EFTom i budu na Pašmanu u vreme programa “Uvod u META- Zdravlje”, mogu se prikljuciti fakultativnoj 3-satnoj radionici sa temom “Poboljšajte svoje EFT rezultate –veza EFT sa META-Zdravljem”.

2. Grupni EFT tretmani koji se održavaju vec tradicionalno svake godine, predstavljaju istinsku mentalnu i emotivnu higijenu. Tokom ove sedmice odrćaće se 3 dvosatne radionice.

  

http://www.youtube.com/watch?v=pcvNsbZueqQ

http://www.youtube.com/watch?v=hdHW2YB8OCM

http://www.youtube.com/watch?v=KGaoHTpdT-Y

http://www.youtube.com/watch?v=oabHP8Xr3UA