mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Uvod u kvantno informativnu spoznaju

mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Uvod u kvantno informativnu spoznaju

Jasminka-Premerl-02‘Želite li proniknuti u tajne univerzuma pozabavite se energijom, frekvencijom i vibracijama.’ – Nikola Tesla

Tesla je utemeljio. Ajnštajn se složio. Nauka je dokazala! Poznato je, da je sve u univerzumu uključujući i naša tela satkano od energije koja vibrira na različitim frekvencijama.

 


Tokom seminara upoznaćemo način na koji frekvencije utiču na fizičko telo, ali i…

  • Kako postati i ostati zdrav u skladu sa temeljnim principima tradicionalne kineske medicine, Ajurvedske medicine, kvantno-informativne medicine i klasične medicine.
  • Koje su frekvencije naših emocija, kako postići frekvenciju veću od 207 Hz na kojoj se čovečanstvo danas nalazi.
  • Kako vibracije i frekvencije kroz fraktalnu matricu iskoristiti u svome svakodnevnom životu i kako se uskladiti s frekvencijom od 432 Hz koja je matematički u skladu sa obrascima univerzuma i koja vibrira u skladu sa kosmičkim zlatnim odnosom (zlatnim presekom).

Ukratko, kroz seminar spoznaćete kako lako i trajno možete ponovo osetiti svoju bit koristeći blagodati mesta na kome se trenutno nalazimo i vremenu u kome jesmo.

ZDRAVI BILI ZAUVEK!


Jasminka-Premerl-01mr. sc. Jasminka Premerl – diplomirala je Hemijsku tehnologiju na Hemijsko tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zagrebu. Magistrirala je na istom fakultetu. Uz to diplomirala je i psihologiju. Ceo život je posvetila proučavanju kvantne fizike, a poslednjih 10 godina odlučila je svoja znanja pokloniti dobrobiti čoveka. Aktivno se bavi i likovnom umetnošću te uspešno spaja umetnost, duhovnost i nauku. Veliko joj je otkriće primena fraktalnog crteža. Životni je put usmerila učenju kako iz nauke, umetnosti i duhovnosti izvući najbolje i najviše kako bi pomogla sebi i drugim ljudima, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva ljudi koji su prošli njene seminare i terapije.