Jutarnje vežbe

Jutarnje vežbe

Jutarnja meditacija – Energetsko opuštanje i sun gazing – Domagoj Čelan (Hrvatska)

Lude vežbe – kineske energetske vežbe – Svakog dana, od 6:15 do 7:00 – Domagoj Čelan (Hrvatska)

Jogasvako jutro osim petka od 7:00 – 8:00.

Lagane vežbe rastezanja i asane (joga položaji) mobilišu kičmu i zglobove, podstiču slobodan protok energije, poboljšavaju našu sposobnost koncentracije i osećaj ravnoteže. Čine nas pokretljivijima i daju nam osećaj lakoće s kojim krećemo u dan s puno energije i, istovremeno, sa unutrašnjim mirom.
Pranajama (vežbe disanja) i jednostavne tehnike opuštanja upotpunjuju sat joge i potpomažu u regeneraciji celog našeg sistema.Trčanje i jutarnje kupanje Subota, nedelja i četvrtak u 5 h 30 min, utorak 21 h 30 min, i po dogovoru … – Goran Stanojević (Hrvatska)

Ostrvo Pašman, mesto gde se održava već legendarna trail trka Škraping, obiluje prekrasnim stazama za trčanje. Uz klasičnu asfaltnu podlogu pored obale mora postoji veliki broj staza u prirodi koje vode na neka od mesta s a najlepšim vidicima na ostrvu i tamo se može dočekati izlazak sunca. Nakon jutarnjeg trčanja odlično je osvežiti se u moru na nekoj od obližnjih plaža te nastaviti dan odlaskom na vežbanje joge, tai chia … Utorak je rezervisan za noćni trening, za poseban doživljaj trčanja pod zvezdama.

Četvrtkom je u planu malo dalji trail run gde se trči do Velikog Bokolja, najvišeg vrha na ostrvu, a oni ambiciozniji mogu otići i do Malog Bokolja, vrha Oštro ili čak do Ždrelca.

Harmony staze za trčanje na ostrvu Pašman:

Harmony plivanje: