mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Kvantno informacioni fraktal namere

mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Kvantno informacioni fraktal namere

Jasminka-Premerl-04Znate li šta je fraktal? On je temelj geometrije prirodnog sveta: sveta minerala, biljaka, životinja i nas samih! Fraktalna geometrija je novi jezik. Kada jednom savladamo taj jezik , oblike oblaka možete opisati jednako precizno kao što arhitekti opisuju kuću.

Kroz praktičnu primenu osnovnih pravila fraktalne metode saznajte: 

  • Kako postići sklad za sretan i uspešan život
  • Kako pristupiti u dublje slojeve pamćenja i sećanja iz najranijeg detinjstva
  • Kako upravljati sa svojim mentalnim potencijalom u svakom trenutku
  • Kako iskoristiti svoju memoriju poput uspešnih i srećnih ljudi
  • Kako dati impuls za jednostavno spajanje sa svojim ciljem

CILJ seminara: Seminar pomaže u ostvarenju ličnih planova po metodi ‘3 K’ otvaranju i podsticanju sopstvene kreativnosti. Podsticanju fokus,a koncentracije, uspešnosti aktiviranjem svojih skrivenih resursa, inteligencije i još mnogo toga.

ZDRAVI BILI ZAUVEK!


Jasminka-Premerl-03mr. sc. Jasminka Premerl – diplomirala je Hemijsku tehnologiju na Hemijsko tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zagrebu. Magistrirala je na istom fakultetu. Uz to diplomirala je i psihologiju. Ceo život je posvetila proučavanju kvantne fizike, a poslednjih 10 godina odlučila je svoja znanja pokloniti dobrobiti čoveka. Aktivno se bavi i likovnom umetnošću te uspešno spaja umetnost, duhovnost i nauku. Veliko joj je otkriće primena fraktalnog crteža. Životni je put usmerila učenju kako iz nauke, umetnosti i duhovnosti izvući najbolje i najviše kako bi pomogla sebi i drugim ljudima, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva ljudi koji su prošli njene seminare i terapije.