Ljubica Jelača Renner, Dipl. oecc – Grigorij Grabovoj: „Harmoničan razvoj Duše u ovom Svetu“

Ljubica Jelača Renner, Dipl. oecc – Grigorij Grabovoj: „Harmoničan razvoj Duše u ovom Svetu“

Ljubica-Jelaca-01Realnost koja nas okružuje je rezultat naše percepcije, koja je u neposrednoj zavisnosti od strukture naše svesti. Ta realnost se stvara svakog trenutka iznova, tj. kroz osveštene ili neosveštene sadržaje unutrašnjeg sveta biva prenešena u spoljni svet (materijalizovana). Proširenje svesti uslovljava promenu percepcije sveta, što povratno dovodi do promene realnosti.

Fizičko telo je manifesovana struktura, koja se razvija iz Informacione strukture, položene od Stvoritelja u prvobitnu strukturu sveta. Možemo je nazvati Pra – Matrica. Postojanje Informacione strukture omogućava regeneraciju operativnim putem odstranjenih organa, jer je informacija o zdravom organu permanentno založena u Polju informacije.

Informacija je „Plan izgradnje“, tj. Osnova celog Univerzuma. Svi objekti koji nas okružuju, svi dogadjaji, sve situacije, svi elementi sveta i sam čovek, predstavljaju objekte informacije. Promenom informacije, menja se cela realnost.

Seminari su namenjeni predaji najnovijih spoznaja s ciljem proširenja Svesti i potpunog otvaranja „Portala“ koji povezuje Dušu i Svest, kako bi Svetlo Duše u potpunosti obasjavalo svakodnevnicu čoveka.

Teorija:

 • Izgradnja Sveta
 • Fizičko Telo Jedinoga Boga i Duša čoveka, kao čvrste strukture Sveta
 • Čovek kao stanica u Fizičkom Telu Jedinoga Boga
 • Organi Duše kao osnova za izgradnju organa fizičkog tela čoveka
 • Svesno upravljanje realnošću putem Duše, Duha, Svesti, fizičkog tela i svih elemenata realnosti (životinje, biljke, minerali…)
 • Metode svesnog upravljanja putem brojeva, geometrijskih oblika, boja, zvuka, reči, Svetla
 • Metode upravljanja dogadjajima privatnog i poslovnog karaktera
 • Itd.

Praksa:

 • Iz prakse – praksi – praktična primena Učenja Grigoria Grabovoia, kao rezultat petogodišnjeg iskustva u primjeni Učenja u sopstvenoj medicinskoj praksi:
  • U svakodnevnim događajima (upravljanje u pravcu Norme Stvoritelja)
  • U cilju obnavljanja zdravlja – primena metoda kod raznih anomalija

Formiranje „Kofera prve pomoći“ za sve situacije i slučajeve.


Ljubica Jelača Renner (www.vastuveda.eu) je diplomirani ekonomista i naturopat (lečenje prirodnom medicinom u sopstvenoj medicinskoj praksi u Passau/Nemačka). Od 2011. godine, kao imalac sablicence za širenje Učenja Grigoria Grabovoia uvela je veliki broj ljudi u Ucenje, na više jezičkih područja. Koristeći metode ovog Učenja, upotpunila je i zaokružila svoje dosadašnje terapije i time stvorila nezamenljivu kompoziciju sveobuhvatnih medicinskih tretmana, koji su se u praksi pokazali izrazito uspešnima. Preduslovt uspeha je aktivna saradnja klijenta, a krajnji cilj je daleko više od odstranjivanja anomalije – naime – harmoničan razvoj Duše u ovom Svetu.
Od 2014. godine kao nosilac licence za prevodjenje i izdavanje knjiga Grigoria Grabovoia, svakodnevno radi na delima Grigoria Grabovoia na hrvatskom, ruskom i nemačkom jeziku.

ayurveda.vastu@gmx.de