mag. Martin Lisec – Životna radost

mag. Martin Lisec – Životna radost

Iskustvena radionica za sveukupan lični razvoj

Martin-lisec-02U životu svakog čoveka ima mnogo lepih, prijatnih i srećnih trenutaka. Oni nama vraćaju poverenje, životnu radost i nadu. Ali svako od nas u životu nailazi i na trenutke ili razdoblja kada nam se čini kako pred sobom nemamo više pravih izbora. Kada nestaju snovi, očekivanja, kada se slomi životni put. U tim trenucima često se pitamo: Kako dalje? Kako ponovo pronaći smisao života? Pogotovo u ovakvim trenucima vrlo je važno da se setimo ( ili nas na to podsete drugi) da (svi) životni putevi nikada nisu zatvoreni! »Koliko puta nama tek razaranja omoguće slobodan pogled na nebo«, kaže Viktor Frankl. Potrebno je potražiti, otkriti potrebno smislenu mogućnost u sadašnjem trenutku te korak po korak slediti svoj smisao. Krenite na put intenzivnog razmišljanja o sebi i o svom životu!

Radionica uključuje individualni i grupni rad na telesnom, duševnom i duhovnom nivou. Razmišljaćemo o sledećim temama:

  • Dragocenost sadašnjeg trenutka
  • Smisao nosimo u krhkim posudama
  • Prekretnice u životu
  • Svetlost sadašnjosti
  • Svetlost ljubavi
  • Moć odluke
  • Novi korak

Martin-lisec-01Martin Lisec je psihoterapeut, logoterapeut, medijator, trener, voditelj radionica ličnog rasta, maser. Obrazovao se u domovini i u Italiji, Velikoj Britaniji te Austriji. U Beču priprema doktorat iz psihoterapije. Vrlo je tražen predavač i lični savetnik s mnogo iskustava.

»Nekada, pre mnogo godina, kada me kao udar groma iz vedra neba zadesila nevolja, neki stari čovek, živi mudrac rekao je: ‘I nikada više ne boj se života!’ Tako sada ja govorim slične reči vama: Ne bojte se života! I volite ga kako će i on – život voleti vas.« – Tone Pavček


Stopinje. Logoterapija, mediacija, izobraževanje, Martin Lisec, s. p. Gmajnica 216, 1218 Komenda, 040 731 115
mag. Martin Lisec, direktor
Inštitut STOPINJE
logoterapija, mediacija, izobraževanje

www.stopinje.si