Maja i Uroš Vukša (Srbija) – Voda i Sunce – harmonija ženskih i muških energija, u nama i svetu oko nas

26.6.-3.7.

Maja Dobrila Vukša i Uroš Vukša (Srbija) – Voda i Vatra – harmonija ženskih i muških energija, u nama i svetu oko nas

Vreme je da dode do balansa muških i ženskih energija. Unutar nas i u svetu oko nas. Oboje su sveti i potrebni. Važna su sestrinstva, kao i bratstva.

Ovaj seminar je poziv da se intuitivna, saosecajna, mudra, snažna, zaštitnička ženska snaga koja postoji u svima nama probudi, a sveta muška snaga je zaštiti i podrži da bi se Planeta vratila u balans. Redefinirajmo svoju snagu, otključajmo našu mudrost, oslobodimo svoju pravu prirodu i uskladimo se sa protočnošcu Života.

Sa velikim poštovanjem, u želji da se okupimo i otvorimo vrata da iscelimo kolektivnu svest. Verujemo u Nas.

Vežbe za svaki dan i ispunjen život

Uživaćemo u umjetnosti koja se temelji na iskustvu tradicionalne orjentalne medicine.

Svakog dana naše druženje započećemo vežbama čiji je glavni cilj upoznavanje i negovanje sopstvenog tela i duha. Učićemo kako da pravilno održavamo i oblikujemo naše telo. Primeničemo program vežbi koji je jednostavan, siguran, efikasan i u skladu sa funkcijom i konstrukcijom našeg  tjela, čijim pristupom ćemo ostvariti iznimne rezultate u prevenciji i ispravljanju položaja karlične regije, zglobova kukova, pravilno postavljanje kičmenog stuba i istovremeno rasterećenje mekih tkiva, Sva razgibavanja radićemo sa potpunim poštovanjem  granica našeg fizičkog maksimuma, tj. prirodne istezljivosti tela .

Uroš je u direktnoj praksi terapija več više od 15 godina. Učio je iz linije koja ide direktno do osnivaca Yumeiha, a dopunjivao svoje znanje u Zagrebu i Beogradu. Zavrsio je i Traditional Thai Therapy Institute kod Danka Lara Radića.

Maja je svoje znanje, mudrost i iskustvo sticala u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Nemackoj, Španiji, Rusiji, Baliju i Izraelu. Zavrsila je brojne edukacije na temu zenstvenosti i odnosa sa svojim telom, glasom i Matericom. Adula je, Moon Mother, Water Priestess, voditeljica ženske Slavenska prakse Bereginia, učiteljica joge smeha, osnivacica i voditeljica Slobodne, Holisticke Akademije za žene. Posvečeno radi na isceljenju ženskog zdravog principa i harmonije na Planeti.