Margareta Radomirović – Aktivacijom BARSA do uvećanja svesnosti i manifestacije

 

megi-seminar
  • Da li ste voljni da sa lakoćom usmeravate i pratite tok života?
  • Da dozvolite da vam se konačno desi ŽIVOT?
  • Kako da zaista manifestujete zdravlje, ljubav, sreću, obilje?
  • I da sve to dođe sa lakoćom, radošću i slavljem?
  • I kako može još bolje od toga?

 

Sve što je zapravo dovoljno da uradimo jeste da budemo svesni i da dopustimo da nam u život uđe zdravlje, ljubav, obilje, i sve što zaista jeste životno podržavajuće za vas!

 

Zaista, samo jedan tretman može da vam promeni život na način na koji želite i zapravo i više od toga. Jer, naše želje su prilično ograničavajuće – univerzum nam nudi mnogo, mnogo više nego što možemo da maštamo i da sanjamo, sve što mi treba da uradmo je da se tome OTVORIMO i da DOPUSTIMO.

BARS za vas upravo radi to – OTVARA svest za sve predivne mogućnosti koje nam univerzum nudi. Pomaže da ih uvidimo i prihvatimo u svoj život sa lakoćom!

Osnažujemo vas da spoznate sve što već zapravo znate!

Voditelj seminara je licencirani Access BARS® fasilitator (praktičar) Margareta Radomirović

Za više od 20 godina i brojnih efikasnih i jakih psiholoških, enegretskih, praksa i tehnika, koje sam izučavala i iskusila, počev od Silva Metoda, preko Geštalta, Porodičnog poretka, Reikija, Kvantne Transformacije, inicijacija u šamanske tehnike, i sve to što sam primenjivala, na sebi i u radu sa klijentima, izgradilo me je i formiralo u ovo što vam nudim danas!

 

Kako može još bolje od ovoga i šta je sve moguće?

Naučite kako da pitanjima usmeravate svoja dešavanja, a da zapravo samo DOPUŠTATE!

~Sav život mi dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem!~

www.zdravijiizbor.info/access-bars


Aktivirajte BARSE – svake nedelje od 20:15-21:15 predavanje o BARS tehnici i demonstracija BARS tretmana u kojoj svi učesnici aktivno učestvuju i dobijaju kratak tretman – osvežite se, okrepite i osnažite! Vodi licencirani Access Bars voditelj Margareta Radomirović