Margareta Radomirović – Prirodna ishrana – svesno i intuitivno

Da bismo razumeli prirodnu ishranu, potrebno je da uključimo malo mašte, zdrave logike, a iznad svega intuiciju i da sagledamo i osvestimo ono što nam je ispred očiju.

Prirodan način života i ishrane je ukorenjen i upisan duboko u nama, sve što treba jeste da se setimo šta znači živeti i hraniti se na prirodan način.

Seminar je edukativno iskustvenog karaktera. Radimo na osvešćivanju navika u ishrani, prepoznavanju pravih potreba organizma, prepoznavanju i definisanju šta je to hrana i koja je to hrana koja nas zaista i hrani. U praktičnom delu radimo pripremu obroka kako bi oni za nas bili i hranljivi i ukusni, a da nam pritom pruže i zabavu i pričine radost i tokom pripreme i tokom konzumacije.

 

Osim o ishrani, radimo na svim segmentima prirodnih i zdravih navika, po pitanju lične higijene, zdravog spavanja, disanja, i svih onih elementarnih navika za punu vitalnost i radost života.

Prirodna i zdrava ishrana je pravo čoveku dato rođenjem, sve o njoj već znamo, samo je potrebno da pokrenemo mehanizme da se toga i setimo i da uživamo u svim procesima ličnog rasta i razvoja, a ishrana sačinjava ogroman deo na tom putu. Uz pomoć ovog seminara, voditelja i učesnika, na jednostavan i zabavan način dolazimo do odogovora kako da se hranimo prirodno i zdravo, jer je to jedan od važnih preduslova za naše savršeno zdravlje i vitalnost i tela i duha.

 Voditelj seminara Margareta Radomirović, aktivista za prirodniji način života i ishrane. Vodi radionice i seminare po pitanju ishrane i prirodnog načina života u svim segmentima, radi i individulano sa klijentima kao i grupne radionice. Svojim iskustvom i znanjem stečenim tokom niza godina ličnih promena i edukacija, pomaže da i drugi u sebi probude znanje i sećanje na prirodan način života koji je jedini održiv, potreban i dovoljan da se stekne prava punoća i jednostavnst življenja.

Margareta Radomirović

aktivista za prirodnu ishranu i životni stil

mob: +381 63 7261099  skype: margareta.radomirovic

 http://www.facebook.com/margareta.radomirovic

 www.zdravijiizbor.info

http://zdravijiizbor.info/priprema-obroka-od-zive-biljne-hrane