Margareta Vesna – Buđenje Čarobnjaka

Margareta Vesna – Buđenje Čarobnjaka

Margareta-01Buđenje Čarobnjaka – izražaj svoje osobnosti

Kako da ispoljimo svoju osobnost, talente, potencijale i manifestujemo izobilje koje jesmo?

Upoznavanje i primena jednostavne prakse majstora transformacije i manifestacije. Osvešćen život – osvešćena manifestacija. Čisteći svu težinu i emotivni naboj koji ne dozvoljava Čarobnjaku našeg života da se ispolji, dolazimo do PROSTORA unutar sebe iz kog manifestujemo i kreiramo najveću životnu radosti i mir.

Šta ako je sve toliko jednostavno, ali da zbog te jednostavnosti ne verujemo u ishod? Dajte sebi priliku da spoznate i probudite skrivene talente Čarobnjaka na Zemlji.

Rodili smo se sa svim znanjima koja su potrebna za život u punoći i obilju. Sve što je potrebno jeste da to osvestimo i da ispoljimo.

Izražaj osobne kreativnosti i ekspanzije se na seminaru odvija kroz pokret, ples, zvuk, smeh i svesnost. Kroz 5 elemenata prirode koja jesmo – zemlja, vatra, voda, zrak, etar (prostor). Sve se odvija kroz igru, kroz lakoću i dinamiku.

Kako da se prepustimo toku života, da životu kažemo DA, i da dopustimo da u naš život uđe ono što je stvarno za nas najbolje? Da budemo ko-kreatori koji jesmo, a da se ne „mešamo“ u kreaciju.

Praksa koju budemo radili na radionici dotiče svakodnevne situacije, primenjiva je za svakodnevne stvari koje nam određuju život. I šta je to što nam određuje život? Da li nam je to doprinos i kako da to transformiramo?

Poseban osvrt na radionici je rad na funkcionalnim i fluidnim međuljudskim odnosima – bilo kojih relacija – partnerski odnosi, roditelji-deca, poslovni partneri i sve što je bitno za vaš život. Kako ih transformisati za najveće dobro svih aktera u procesu života? Izuztno jednostavne i primenjive tehnike se uče koje daju brzo vidljive rezultate – dokazano u praksi.

Koristimo sve blagodeti prirode Harmony programa – očekuje nas kreativan i dinamičan sadržaj – deo programa je predviđen da se radi i na plaži, u morskoj vodi.

***

Margareta-02Margareta Vesna (Radomirović) u svojoj praksi radi po postulatima Geštalta, Porodičnog poretka po Helingeru. Praktičar je Reikija, lični trener optimalne ishrane, Access Bars i Body proces Fasilitator i energoterapeut metode Osvešćenog dodira. U svojoj dvodecenijskoj praksi i ličnoj transformaciji primenjuje više od 30 metoda i alata integrisanih u celovit i holistički pristup. Margareta vodi seminare za lični i duhovni razvoj, te radi individualno sa klijentima sesije za osvešćen život i telesne procese – za eliminaciju tegoba u telu, od bolova, strahova, depresije, prevazilaženje ograničenja. Izvrsne rezultate ima u radu sa parovima i transformaciji svih vrsta međuljudskih odnosa. Lični rezultati i transformacija su joj najveća preporuka.

www.zdravijiizbor.info