Mateja Tomšič Akengen – Mala škola šamanizma

Mateja Tomšič Akengen – Mala škola šamanizma

Mateja01Tjedan snažnih transformacijskih procesa u dubinama nesvjesnog

Šamanizmom se referiramo na stare mudrosti i holistički način razumijevanja čovjeka, prirode i života samog. Predstavlja duboku psihologiju koja je povezana s dušom i koja pokuša razumjeti svakog individualnog čovjeka i podržati ga na njegovom putu. Uvijek uzima u obzir sve razine ljudskog postojanja od fizičkog, emocionalnog, mentalnog i spiritualnog i bavi se time da iscjeljuje i balansira energiju u izvoru, tamo gdje je ona izašla iz ravnoteže.

U Maloj školi šamanizma učenje će biti aktivirano na dubokim nesvjesnim razinama. Mateja Tomšič Akengen vodit će sudionike kroz predavanja, obrede, transformacijske procese na podsvjesnoj razini i u neposrednom dodiru s prirodom.  Program će uključivati upoznavanje osnovnih principa života, razvijanje neverbalne komunikacije i intuicije, čišćenje blokada i aktiviranje osobne životne snage.

TEME MALE ŠKOLE ŠAMANIZMA

  • Rad s našim bistvom, razumijevanje koncepta sudbina odnosno predsudbine, ciklusa života.
  • Utjecaj naslijeđenog i upoznavanje načina rada s pretcima i prošlošću.
  • Dijete u nama, principi socijalizacije, unutrašnje radosti, stvaranja. Konstruktivne i destruktivne sile u nama.
  • Energije prirode i načini rada s njom.
  • Duhovni rad s energijama biljaka, snaga životinje.

Rad će se bazirati na prastaroj afričkoj mudrosti – IFA s alatima spiritualne dijagnostike, mitologije i ritualima, tehnikama rada kao što su terapeutski trans, vraćanje dijelova duše, holografsko iscjeljivanje vremenske linije, regresoterapija, te novije tehnike koje kombiniraju stara znanja s modernim pristupom, kao što je NLP i drugi.


Mateja Tomšič, rodom Slovenka, posvetila je svoj život istraživanju i proučavanju starih metafizičkih znanja o prirodi, ljudskom karakteru, podsvijesti i svim ostalim aspektima za koje suvremena edukacija nije dala odgovore. Uz traženje tih znanja srela se s ljudima koje naziva žive legende i svjedocima veličanstvenosti života. Svoj terapeutski rad je počela kao reiki majstor, regresoterapeut, ali je brzo prešla na učenje i upotrebu šamanskih tehnika koje njenom stilu i karakteru više odgovaraju, jer su jako snažne, brze i kojima se mogu aktivirati duboki transformacijski procesi na svih razinama. U šamanskim terapijama tako kombinira dubinski trans, aktivaciju DNK-a, putovanja u prošlost, oslobađanja karmičkih vezanosti, genetike, reprogramiranjem podsvjesnih uzorka i uvjerenja, otklanjanje blokada, zavjeta, harmonizacija polarnosti energija, vraćanje dijelova duša i ostale tehnike… Zadnjih 12 godina proučava i upotrebljava afrički šamanizam – točnije ifa filozofiju u kojoj je stakla naziv IFA svećenice. Fascinirana mudrošću koju je pronašla poznavanjem snage priroda, sudbine i ljudskog karaktera u toj oazi pohranjene ostavštine cijelog svijeta, konstantno nadograđuje svoje znanje i energiju i kaže da će uvijek ostati učenica Ifa. Ifa znači na Joruba jeziku mudrost i znanje o životu, samo učenje o životu nikad ne prestaje. Ta pohranjeno znanje na drugom kontinentu predstavlja joj most do izgubljenih znanja koja su nekad davno imali i naši pretci. Baš rad s pretcima, spiritualna genetika i rad sa spiritualnom izvorom najviše upotrebljava kod rada s ljudima, jer su ta dva područja ona iz kojih izvorno nastaju skoro svi problemi koje ljudi imaju. Osim terapeutskog rada vodi radionice upoznavanja i pomoći s energijama prirode, škole mudrosti i nudi spiritualnu orijentaciju – divinaciju.

www.samanizam.comwww.spiritualna-genetika.weebly.comwww.akengen.si