Mirela Nylan – Duhovna tradicija inka

Mistično nasleđe Inka je jedna od retkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromenjena već stotinama godina. U andskoj (Inka) tradiciji kosmos i sve u njemu se sastoji od žive, svesne energije. I sami smo različiti izražaji te žive, svesne energije, s individualnim kvalitetima i frekvencijom energije. Na ovoj radionici polaznici će biti inicirani u drevna učenja Inka i naučićete kako da se povežete sa kosmičkom energijom, kako otpustiti tešku energiju iz tela i kako očistiti svoje energetsko polje i napuniti ga lakom energijom. 

Kako ova tradicija uvek teži Harmoniji polaznici će naučiti uskladiti žensku i mušku energiju i  integrisati obe energije unutar svog energetskog polja. Ovo je inicijacija u Inka tradiciju i učesnici se  povezuju s energijama Majstora K’ero indijanaca (potomci Inka) koji već vekovima korisite i podučavaju ovu tradiciju.

Polaznici uče praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vreme za oslobađanje teške energije, usklađivanje energetskog polja i pomažu da se razvije lični potencijal.

Mirela Vukman Neilan je duhovna učiteljica, homeopata, šamanski praktičar, bioenergetičar i zvukoterapeut. 

 

www.heartmedicine.co.uk