Monika Pekošak – S karmičkom dijagnostikom do razumevanja života i promene obrazaca

Monika Pekošak – S karmičkom dijagnostikom do razumevanja života i promene obrazaca

Glavni uzroci za bolesti, nezadovoljstvo i probleme nalaze se unutar nas.

Da bi promenili svet, moramo se promeniti mi sami. A promeniti sebe je teško. Promeniti se možemo samo ako razumemo šta radimo i zašto nam se događa ono što se nama mora dogoditi.

Karmička dijagnostika nije predviđanje budućnosti nego je razumevanje karme. Pomoću karmičke dijagnostike osvestimo da duša odabere najvažnije elemente svojih iskustava iz prošlih života i iz njih napravi temelj za svoj rast. Otkrivamo uzroke poteškoća koji izviru iz života naših predaka, naših prošlih života, svega što se događalo za vreme našeg boravka u materici i sve šta smo doživeli u tom životu. Pomoću tih informacija dolazimo do spoznaje na kom nivou svesti se nalazimo.

Svaka ljutnja, zameranje, uvređenost, neispunjeno očekivanje i sve što nas je uvredilo, još uvek kuca unutar nas, zato je potrebno ovo osvestiti i očistiti, inače će opet doći na površinu.

Dakle pomoću karmičke dijagnostike otkrivamo uzroke za naše stanje i otkrivamo šta moramo kod sebe promeniti da usavršimo kvalitet života.

Poteškoće se rešavaju postupno, sloj po sloj.

Za koga je radionica karmičke dijagnostike prikladna?

Radionica karmičke dijagnostike prikladna je za ljude, koji stvarno žele promeniti svoj život, koji su spremni i sami celovito sarađivati u procesu. Radi se o holističkom pristupu prema svome životu, gde pokušavamo istražiti i otkloniti uzroke poteškoća. Na taj način oslobode se energetske blokade i uspostavi se energetski protok kroz telo, i zapravo baš ovo vodi do temeljne promene. Kod ovog procesa mora onaj, ko želi promenu, celovito sarađivati inače do trajnog otklona ne može doći.

Pozvani ste svi vi koji ste spremni predano posvetiti se sebi i napraviti korak dalje u svome životu.

www.jogini.net  www.facebook.com/jogini.joga

Namaste, Monika