mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Fraktal i Teslin skalarni val

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKVANTNOINFORMACIJSKI FRIT–ZEZ

FR – fraktalna mudrost i
T – Teslin kozmički val (skalarni val)
Z – zabavno
E – edukativno
Z – znanstveno

Mr. sc. Jasminka Premerl u sebi sjedinjava 40-godišnje aktivno bavljenje znanošću i 30-godišnji umjetnički rad. Osoba je koja se tijekom života educirala u različitim tehnikama pomoći sebi i ljudima i ima zavidno iskustvo na tom području. Za sebe kaže da je cijeli život fokusirana na čovjeka, a o tome svjedoče i drugi ljudi i mediji koji je prate. Njena namjera je traženje dublje sličnosti, realnije od realnog koja postaje za sve nas nadrealna. Naučimo crtati metodom Kvantnoinformacijski FRIT-ZEZ.

Ovom jedinstvenom metodom : naučimo razumjeti sebe, korigirati ono što želimo uz Teslin kosmički val iz TesliGen uređaja koji potiče protok životne energije kao bioenergetski stimulator. Fraktal je geometrijski oblik koji sadrži skalu beskrajno ponavljajućih istovrsnih struktura.
Cjelina se odražava u svakom djeliću. Temeljna zadaća Kvantnoinformacijski FRIT-ZEZ metode je:

1. Vidjeti preko fraktalnog crteža svoju unutrašnju realnost, razumjeti ju i shvatiti svoj beskonačni potencijal te ga korekcijom prevesti u željeni oblik, te postići kvantni skok u višu razinu svijesti.
2. Dobiti odgovor kako doći do informacija iz podsvijesti i dići se na višu razinu svijesti.
3. Kako spoznati ljubav stvaranja i pri tome se regenerirati.
4. Kako poboljšati svoju energetsku matricu i potaknuti samoiscjeljenje.

Tijekom seminara Kvantnoinformacijski FRIT-ZEZ metode upoznajemo se sa psihofizičkim, psihičkim, prostornim, simboličkim značajkama boje i nijanse te njenim utjecajem na našu realnost. U primjenu se uzima u obzir racionalno i intuitivno poimanje naše kreativnosti.
Koristiti ćemo TeslaGen – generator Teslinih skalarnih valova. To je bioenergetski stimulator koji poboljšava energetsku matricu našeg bića kao i svih ostalih živih bića.
Vitalizirajuća svojstva skalarnih Teslinih valova iz TeslaGen uređaja,znanstveno su dokazana i mjerenja su pokazala da su promjene vidljive odmah nakon uključivanja uređaja.
TeslaGen je vrsta „bio-energetske fontane“ – fontane životne energije, koja potiče i poboljšava našu energetsku matricu odnosno strukturu našeg kvantnoinformacijskog polja.Uz proces samoizlječenja sa ovim uređajem stimuliramo i našu kreativnost.