Nadia Mareso – Joga međuljudskih odnosa

Nadia Mareso – Yoga međuljudskih odnosa

Ovo je radionica u kojoj razmenjujemo trenutke istinskog rada sa samima sobom sa razigranim momentima, u cilju upoznavanja jednostavne i delotvorne tehnike, kojom nastojimo da razrešimo moguće sukobe pojedinca u svim sferama: od eksperimentisanja sa samim sobom, u društvenim odnosima, u partnerskoj vezi: ukratko – odnos sa svime što postoji.


Diplomirala sa Satya Devom (pri Fontallorso Firenca), direktnim učenikom: Sri Satyanande (Advaita Vedanta), Osho, U.G. Krishnamurti, Sri Muktananda, Don Juan Nuniez Del Prado (Inka učenja); Carlos Castaneda, Florinda D.G. Carol Tigs i Taisha Abelar (Toltečkih učenja), Swift Deer (Šamanizam i medicina Indijanske tradicije), Alehandro Jodorowski (Psihomagija).


nadia01Nadia Mareso: Rođena je 7.7.1961. godine u Trevizu. Operator je Joge za školu „YOGA EDUCATIONAL“ pri Fakultetu za obrazovanje Univerziteta u Bolonji. Učitelj joge u javnim i privatnim institucijama, udruženjima, predškolskog uzrasta i školama pokrajine Venecije i Treviza.

  • Tehnike meditacije: Satyananda ašram škola Montescudo Italija: Antar Mouna – Yoga Nidra – Mantra – Pranayama.
  • Daljinsko isceljivanje sa Roy Martinom: Meditacija – Tehnike rebalansa i bio-energetskog isceljivanja.
  • Yoga očiju: Sa Pascal Chavance: Studija o identifikaciji emocionalnih faktora, koji se odnose na različite vizualne nedostatke, te kako poboljšati vaš vid putem joge za oči.
  • Yoga TERAPIJA i filozofija yoge: s dr. Bhole Samkia
  • Yoga NYDRA: s Micheline Flak: Duboke tehnike opuštanja za decu. Temeljna načela joga nidra.
  • Yoga i trudnoća: Diplomirala na Centru Yoga Mandir Evolution (Yani).

Nadia Mareso tel. 346 6474854, nadiamareso@gmail.com, www.yogabambini.it