Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam – Buđenje istinskog bića

Nagual Uchu (Urugvaj) i Tadeja Škorja (Slovenija) – Moderni šamanizam – Buđenje istinskog bića

Šamanizam je prva duhovna praksa poznata čovečanstvu. To je velikodušan, voljeni put pun brige za druge i za prirodu. Podržava i održava lični rast i našu povezanost s Velikim Duhom.

Od rođenja smo isprogramirani, uslovljeni i obrazovani da razmišljamo i ponašamo se na određen način kako bi bili prihvatljivi za naše društvo. Upili smo slojeve i slojeve tog uslovljavanja, skrivajući i potirući naše istinsko sebstvo, našu pravu bit. Ne znajući sebe, ne možemo se izražavati i živeti živote koje želimo.

Šamanizam je razvio ceo niz izvrsnih vežbi kako bismo uklonili ove slojeve jedan po jedan kako bi naše istinsko biće zasvetlelo. Postanite svesni onoga što niste, uklonite slojeve programiranja, a to će vam onda otvoriti novi put samospoznavanja.

Nagual Uchu će vas odvesti u drevne tradicije šamanskih putovanja koristeći tehniku unutrašnjeg vrta. Unutrašnji vrt predstavlja naš duhovni aspekt. To je tajni ulazak u dubine ljudske psihe. Omogućava vam da ponovno otkrijete sebe i vašu pravu bit.

Uchuovo podučavanje će biti iskustveno, istraživaćete i doživljavati stvari na sopstvenom primeru pod njegovim vođstvom kroz šamanska putovanja. Šamansko putovanje smatra se primarnom metodom koja se koristi za pristup drugim svetovima u kojima se nalaze mudrost, isceljivanje, pomagači duha i smernice. Koriste se za mnoge svrhe, uglavnom za isceljenje. Putovanje je snažno meditativno stanje.


Kratka biografija:

Nagual Uchu:

Nagual Uchu je učio šamanizam najviše u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je deo kruga Carlosa Castanede, te je usko sarađivao sa Merilyn Tunneshende (sa Nagualovom ženom iz kruga Don Juana). Proveo je godine putujući širom sveta, živeći i među afričkim i sibirskim šamanima, stečući bogato iskustvo u radu s energijama.

On kombinuje i integriše drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primenljiv u 21. veku, u našim svakodnevnim životima.  Poslednje dve decenije Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene savremenom životu u celom svetu. Trenutno predaje u Evropi.

Tadeja Škorja:

Tadeja Škorja: Daroviti sanjar od detinjstva kada je otkrila cele nove svetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom te je počela trenirati s njim. Zajedno su radili proteklih 7 godina, organizovali su seminare i radionice širom Evrope.

Pozivamo vas da provedete ovu nedelju sa nama u Harmony Centru!


Dodatna aktivnost (nije deo redovnog programa, dodatno plaćanje): TRADICIONALNA LIMPIJSKA CEREMONIJA

Za one koji će osetiti poziv da dođu, Uchu će obavljati limpije = tradicionalno šamansko energetsko čišćenje iz Latinske Amerike, rastvaranje blokada, isceljenje od teške energije, pomažući vam u ubrzavanju vaše lične transformacije. Tokom svečanosti Uchu se takođe usredsređuje na svakog učesnika za individualni rad. Zbog dubokog energetskog rada broj učesnika je ograničen.


Više informacija na web stranicama:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://en.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Moderni šamanizam

Tadeja Škorja