Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Šamanska putovanja i praktična čarolija – Program B

Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Šamanska putovanja i praktična čarolija
PROGRAM B

Uchu1

Šamanizam je može biti najranija duhovna praksa poznata čovečanstvu. To je velikodušni, ljubljeni put pun brige jedne za druge i za prirodu. On podržava i omogućava lični razvoj i našu povezanost s velikim duhom. Ove sedmice, Nagual Uchu, će vas uvesti u drevne tradicije šamanskih putovanja i praktične magije.

Šamanska putovanja se smatraju primarnom metodom upotrebljenom kako bismo pristupili drugim svetovima gde su pronađeni mudrost, isceljivanje, duhovni pomagači i smernice. Oni se koriste za mnoge svrhe, uglavnom za ozdravljenje. Putovanje je snažno meditativno stanje. Ono nas vodi u izmenjena stanja svesti koja nam pomažu u dubljem radu s intuitivnim i duhovnim vođstvom. Šamansko bubnjanje se koristi kako bi se pomoglo u procesu. Nisu potrebne nikakve posebne veštine ili prethodno znanje u ovom putovanju.

Šamani crpe svoju snagu iz duhovnog sveta. Njihova magija se kanališe kroz prirodne elemenate (voda, vazduh, zemlja i vatra), kroz bića i duhovnu prirodu, pretke i kroz sanjanje. Uchu će vas naučiti neke praktične tehnike kako provesti magiju, radeći sa elementima – vatrom, vodom, vetrom, zemljom, voćem, kamenjem, drvećem itd. Šamanska magija je jednostavna, praktična i možete je primeniti odmah kako biste doveli promene u vaš svakodnevni život. Doživite neke drevne tehnike proricanja te kako manifestovati i promeniti svoju stvarnost!

Mi ćemo zaključiti naš seminar s prekrasnom šamanskom ceremonijom na obližnjem nenaseljenom ostrvu. Programi A i B nisu identični. Uchu će pružiti različite vrste putovanja i vežbi i 2 nedelje će provesti sa nama u Harmony centru. Programi A i B su komplementarni, ako se odlučite da učestvujete na oba seminara.


Nagual Uchu:

Uchu2

Nagual Uchu je učio i praktikovao šamanizam u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je deo kruga Carlosa Castanede, i usko sarađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagual ženom iz kruga Don Juan). Proveo je godine putujući širom sveta, živeći među afričkim i sibirskim šamanima, dobijajući bogato iskustvo u radu sa energijama.
On kombinuje i integriše drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primenjiv u 21. veku, u našim svakodnevnim životima. Poslednje dve decenije Uchu predaje i obučava drevne šamanske tehnike prilagođene savremenom životu u celom svetu. Trenutno predaje po Europi.

www.nagual-uchu.com/blog, Facebook: Nagual Uchu – Modern shamanizm

Tadeja Škorja:

Tadeja1

Daroviti sanjar od detinjstva kada je otkrila cele nove svetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom gde je počela obučavati sa njim. Zajedno su radili proteklih 5 godina, organizovali su seminare i radionice po Europi.

www.en.arianasyard.com, Facebook: Tadeja Škorja