Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam, Dvije ceste – Crvena cesta

Uchu and Tadeja for Harmony 2015Šamanizam je najverovatnije najranija duhovna praksa poznata čovečanstvu. On se i dalje praktikuje širom sveta, sve do današnjih dana. To nam pokazuje da je sve u postojanju živo i poseduje dušu. Mi smo deo Majke Prirode, ne stojimo iznad i povrh nje.
Crveni put je poprište našeg mentalno-emocionalnog svakodnevnog sebstva. To je osa sjever-jug drevnog učenja medicinskog točka. Kada kolektivni san više ne deluje za vas, to je poziv, da je došlo vreme za promenu, kako bi sijalo svetlo samosviesti iznad vašeg bića, dok hodate crvenim putem. Učesnici će takođe upoznati neke od tehnika plavog puta, ose zapad-istok, ali glavni posao će biti učinjen na crvenom putu.

– fotografije sa Kaxinawa Indijancima –   

am02am03am06
am04am08am07

Uchu i Tadeja će voditi učesnike kroz niz iskustvenih vežbi:

– Deprogramiranje robotskog sebstva (podsvesno programiranje)
– Brisanje uslovljenosti prošlosti
– Vraćanje sopstvene snage kroz uhođenje
– Putovanje u susret svog ​unutrašnjeg ratnika
– Putovanje prema četiri smera
– Suočavanje s prilozima, prosudama, zavisnostima, itd.
– Vežbe proširenja svesti
– Lucidno sanjarenje i šamansko sanjarenje
– Tehnike šamanskog isceljenja
– Obred Despacho
– Obred vatre

Imajte na umu da je program podložan manjim promenama zavisno o energiji i potrebama grupe!
Ako je moguće, mi ćemo zaključiti seminar s obredom despacho iz tradicije peruanskih Q’ero Indijanaca i obredom vatre na obližnjem nenaseljenom ostrvu.

Nagual Uchu je učio i praktikovao šamanizam u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je deo kruga Carlosa Castaneda, te je usko sarađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagual ženom iz kruga Don Juan). Proveo je godine putujući širom sveta, živeći među afričkim i sibirskim šamanima, dobijajući bogato iskustvo u radu s energijama. On kombinuje i integriše drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primjenjiv u 21. veku, u našim svakodnevnim životima. Poslednje dve decenije Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene savremenom životu u celom svetu. Trenutno predaje po Europi.

Tadeja Škorja: Daroviti sanjar iz detinjstva je otkrila cele nove svetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom te je počela trenirati s njim. Zajedno su radili proteklih 3 godine, organizovali su seminare i radionice po Europi.

Facebook: Nagual Uchu – Moderni šamanizam , Tadeja Škorja
www.nagual-uchu.com/blog
www.en.arianasyard.com