Olivier John Maxted  i Megan Selby – Transformacija i razvoj kroz zvuk

Olivier John Maxted  i Megan Selby – Transformacija i razvoj kroz zvuk
Olivier i Megan su iskusni Zvučni isceljitelji, koji intuitivno rade sa grupama i pojedincima širom sveta. Sa divnim spektrom muzičkih instrumenata donose vam nedelju duboke relaksacije, obnavljanja i prosvetljenja. Prostor kreiran za vas je dinamičan, miran, siguran i tramsformišući.
Tokom nedelje iskusićete lični zvuk i vibraciju kao deo kolektivnog, imaćete priliku da pevate svete mantre koje će vas dovesti do tačke samospoznaje, mira i blaženstva. Naučićete jednostavno toniranje za svakodnevno zdravlje i dobrobit. Svakog dana Olivier i Marta će vas povesti na Zvučno putovanje jedinstveno za vas.
Povezivanje sa iscjeljujućom vibracijom i zvukom s Olivijeom i Martom je zaista specijalno. Oni mnogo putuju i kroz medicinu u formi vibracije donose mesta i duh celoga sveta. Energija zemlje je ključ njihovog rada. S toga će ostrvo Pašman biti posebna frekvencija sa kojom ćemo se usaglasiti i podeliti međusobno. Alhemija Olivierovog sviranja didjiridua i Meganinog pradavnog glasa povezaće vas s nečime izvan reči ili intelektualnog metoda.
Nadamo se da ćete nam se pridržiti na divnoj nedelji iscjeljujućeg zvuka i deljenja iskustava.