Olivier John Maxted i Megan Selby – Uronite duboko u svoj unutrašnji krajolik

Olivier John Maxted i Megan Selby – Uronite duboko u svoj unutrašnji krajolik

Celo vaše biće vibrira životom i zvukom. Jeste li znali da u svakom trenutku emitujete svoju jedinstvenu frekvenciju? Stvorite svoj unutrašnji krajolik!

Kada biste znali kako to utiče na vaše iskustvo sveta, za svaku osobu koju susrećete i za svako okruženje s kojim se povezujete biste želeli osigurati da vaša frekvencija pomaže u podizanju i dovođenju mira na svetu?

Olivier i Megan vam donose čarobnu nedelju zvučnog isceljivanja kako bi vas povezali s pravim vibracijama i radošću koja se nalazi u njemu. Probudite boje vašeg unutrašnjeg krajolika i pronađite sve više i više mira unutar njega.

Imaćete priliku iskusiti različite načine za pristup ozdravljenju energije kroz zvuk. Uključujući pevajuću mantru, tonizirajući vašu frekvenciju i pretvaranje u transformacijske zdrave kupke.

Olivier i Megan drže lepo uravnotežene muške i ženske energije koje prolaze kroz instrumente koje sviraju.

Megan peva elementarne tonove i pesme predaka a Olivier svira divni zemljani didgeridoo koji stvara prostor za vas da razgovarate sa svojom dušom! Oni takođe sviraju bubnjeve, zvonca, harmoniku, pevajuće zdele i isceljujuće podešene viljuške za tkanje boja i tekstura u svoj unutrašnji krajolik. Naučićete načine kako svoje energetsko polje održati jasnim i živahnim koristeći zvuk i nameru.

Držite se u svetom prostoru kako biste se osećali potpuno sigurni da biste verovali u sve što osećate ili doživljavate. Takođe ste pozvani da istražite energiju i lepotu dvaju susednih ostrva kao deo nedeljnih seminara.

Sve je u potpunosti dobrodošlo. Vi ste u potpunosti dobrodošli u zvuk i tišinu na ovom putovanju.

www.soundbathhealing.com

www.thelivingvoice.co.uk

love@soundbathhealing.com

Facebook: www.facebook.com/soundbathhealing